loglarda çıkıyor derken?önceden kullandığım da 1 haftada yemiştim loglarda çıkıyor
teşekkürler, nereye kadar giderse artık1 hafta sonra atmazsa 1.5 ay civarı atıyor
aynı durumdayız dostum benimde 16Bende yaklaşık 3 haftadır giriyorum, 16 level yaptım hala ban yemedim. Gostan sonra çok iyi geldi
logların ortaya cıkma gibi bir durumu yok dostum sistem raporlandıktan sonra yapayzeka makine öğrenmesine bırakılıyor, zaten her maç kaydedildiği için oyun içindeki her an kayıttaÇok Belli Etmessen Ve Rapor Yemessen Kolay Kolay Ban Yemessin Fakat Loglar Ortaya Çıkarsa ban yeme Olasılığın 2 Katına Çıkar Haberin Olsun Ve Rank Kasmak Gibi Bir Amacın Olmasın Çok Belli Etmeye Başlarsın Rank Kasarken Adamlar Çünkü 30lvle Kadar Bir Tecrübe Edinmiş Durumda
Bilgi İçin Saollogların ortaya cıkma gibi bir durumu yok dostum sistem raporlandıktan sonra yapayzeka makine öğrenmesine bırakılıyor, zaten her maç kaydedildiği için oyun içindeki her an kayıtta
evet kullanılan hesabıban sadece o hesabı etkiliyor dimi
Dostum ana hesabında kullanmasan iyiydi çünkü belli etme etmeme meselesi değil yakalanması. Oyuna inject edildiğini için tespit ediliyor.4 gündür ana hesabımda rank kasıyorum henüz bi sorun yaşamadım umarım yaşamam fakat platinum gold eloda çok fazla flamer olduğu için her hareketinize script diyip report atıyorlar dikkatli olunması gerek ben genelde ilk 10 dakika kendim oynayıp bazen de bilerek skill shot yiyorum (elo platinum rush master)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?