LazySharp Ban Durumu Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Selamlar Memory ailesi,

3 haftadır yan hesapla LazySharp kullanıyorum ban yemedim hala, güncel olarak kullanıp benim gibi ban yemeyen var mı?
Ya da ban yiyen varsa, ban yiyene kadar LazySharp kullanım süresini yazabilir mi?

İyi forumlar... :)

abbbro
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
önceden kullandığım da 1 haftada yemiştim loglarda çıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Çok Belli Etmessen Ve Rapor Yemessen Kolay Kolay Ban Yemessin Fakat Loglar Ortaya Çıkarsa ban yeme Olasılığın 2 Katına Çıkar Haberin Olsun Ve Rank Kasmak Gibi Bir Amacın Olmasın Çok Belli Etmeye Başlarsın Rank Kasarken Adamlar Çünkü 30lvle Kadar Bir Tecrübe Edinmiş Durumda

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Bende yaklaşık 3 haftadır giriyorum, 16 level yaptım hala ban yemedim. Gostan sonra çok iyi geldi :D

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Çok Belli Etmessen Ve Rapor Yemessen Kolay Kolay Ban Yemessin Fakat Loglar Ortaya Çıkarsa ban yeme Olasılığın 2 Katına Çıkar Haberin Olsun Ve Rank Kasmak Gibi Bir Amacın Olmasın Çok Belli Etmeye Başlarsın Rank Kasarken Adamlar Çünkü 30lvle Kadar Bir Tecrübe Edinmiş Durumda
logların ortaya cıkma gibi bir durumu yok dostum sistem raporlandıktan sonra yapayzeka makine öğrenmesine bırakılıyor, zaten her maç kaydedildiği için oyun içindeki her an kayıtta

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
3 günde banlandım full botlara karşı girdim rapor edildiğimi de sanmıyorum şans meselesi sanırım

Faster Faster Faster
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ban bayadır kulanıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Asıl hesapta kullanmak için gözlem mi yapıyorsun hocam nedir olay ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
4 gündür ana hesabımda rank kasıyorum henüz bi sorun yaşamadım umarım yaşamam fakat platinum gold eloda çok fazla flamer olduğu için her hareketinize script diyip report atıyorlar dikkatli olunması gerek ben genelde ilk 10 dakika kendim oynayıp bazen de bilerek skill shot yiyorum (elo platinum rush master)

Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bende yaklaşık 3 haftadır giriyorum, 16 level yaptım hala ban yemedim. Gostan sonra çok iyi geldi :D
Post automatically merged:

1 week or 1 mounth

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
4 gündür ana hesabımda rank kasıyorum henüz bi sorun yaşamadım umarım yaşamam fakat platinum gold eloda çok fazla flamer olduğu için her hareketinize script diyip report atıyorlar dikkatli olunması gerek ben genelde ilk 10 dakika kendim oynayıp bazen de bilerek skill shot yiyorum (elo platinum rush master)
Dostum ana hesabında kullanmasan iyiydi çünkü belli etme etmeme meselesi değil yakalanması. Oyuna inject edildiğini için tespit ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...