LazySharp Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben bu scriptsi 1 ay boyunca hıc ban yemeden bı hesabımda oynadım ama elınde sonunda ban yedım yenı hesap açtım ve onla 2 oyun sonra ban yedim artık neden bukadar hızlı ban yiyorum sizce ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok belli etmişsindir kardeşim evadeyi sık kullanırsan öyle olur diyecek bir şey yok :D

Azdan az çoktan çok gider
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim o değişiyor dediğin gibi 1 ay ban atmaya biliyor bazende 2 günde atıyor bandan kaçış yok

SnG

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
garip bende lol hilesi kullanmak istiyorum ama henüz onaylı değilim. Bence lol artık bu hile olaylarına daha fazla bakıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ya artık hileyi yazılımsal olarak tespit etmenin yolunu bulmuşlardır ya çok belli ederek kullanıyorsundur ya da hesap yeni ve attığın dodgeler iyi olunca ban atıyor olabilirler.İstersen pek belli etmeden dene.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sürekli aynı hack üzerinde ban yendiğin için fark etmeleri çabukoluyor

SnG

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bride o kadar profosyenel olma :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2 Gündür Kullanıyorum Bende Bir Sıkıntı Olmadı İlk Açtığımda 3 Gün Sürmüştü 2. Gündeyim Bakalım Neler Olucak.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ya artık hileyi yazılımsal olarak tespit etmenin yolunu bulmuşlardır ya çok belli ederek kullanıyorsundur ya da hesap yeni ve attığın dodgeler iyi olunca ban atıyor olabilirler.İstersen pek belli etmeden dene.
ewl kanka teşşekür ederim peki sen kolay kolay ban yemıyormusun eskıden daha ıyıydı yanlışmıyım şimdi heralde okadar fazla kullanıldıgı ıcın lol bunu artık durdurmamız lazım fılan dedi heralde göze battı hile

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ewl kanka teşşekür ederim peki sen kolay kolay ban yemıyormusun eskıden daha ıyıydı yanlışmıyım şimdi heralde okadar fazla kullanıldıgı ıcın lol bunu artık durdurmamız lazım fılan dedi heralde göze battı hile
Evade Kullanıyorsan Yandın Zaten Hiç Kullanmıyorum Ben . Zoom Hack , Skin Hack Bunlarda Sorun.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben açıkçası hilesiz oynamaktan lolü daha çok keyif alıyorum yani hiç denemedim ama forumda da bir iki kişi de gördüm herhalde yeni kullanmaya başlayanlar çok belli edince ban yiyorsun.Sonuçta çok belli edip evade çok atarsan baya iyi şekillerde lol de hile kullanan sayısı da oyuncu oranına göre az olunca el atıp ban atması daha hızlı oluyor diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu işin sonu ne olursa olsun BAN bunu bilin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Riot hile konusunda çok hassas üzerinde çok durıyor belki sc leri daha kolay bir sistem eklemişlerdir

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hilenin 10.7 sürümünde 1 ay kadar kullandım 10.8 geçişince ban yedim sonra her açtıgım hesap 2 gün içerisinde direk uzaklaştırılıyordu benim deneyimim böyleydi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Moderatörlerden yanıt bekleniyor

Üye
7 HİZMET YILI
Fazla belli ettiğin için olabilir yoksa sistem algılanmaz diye düşüyorum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Evad sık sık yasaklıyor, ama riski alıyorum ve bugün bile hiçbir şey almadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...