LazySharp Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Banlar süresiz mi atılıyor yoksa 1 ay falan mı atıyorlar

Not alike
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
maybe you exaggerated too much and it became too visible even when you cheat you should be careful not to be spotted anyway

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
orda dodge seviyesi felan var onları arttırırsan hızlı ban yersin safe de çokda ban yemiyon

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bende yeni başlayacam hileye bakalım hayırlısı :D artık TR sunucusunun veletlerinden sıkıldım tek başıma oyunda taşınmıyor gold eloda tıkandım kaldım . hileyle kasacaz artık yapacak bişey yok :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
cok bleli ediyosundur

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eninde sonunda ban geliyor, salisede ki desem yeridir mouse click hızı ve sayısını loglardan çok rahatlıkla açık edip insan eli üzeri olanlar yani program kullanıcıları anında belli ediliyor
hile kullanmaktan kasıt kendi hesabını kasmak ise yersiz duygusal bağ kurucaksın hesabınla ve banlanıcak onun yerine cracklenmiş hesaplara gir ve tek maçlık tadını çıkar
hesaplarda banlanıcak o da artık doğanın kanunu, oyuncu değer verdiği şeyleri koruyacak ya değilse elinden kayar gider .... biraz ironi ve de irite edici farkındayım
ama bugün lol de adam vayne oynuyor master yii q skili kullandı henüz görünür olmadan vayne e skili kullandı bariz hile idi reportladık bakalım takipteyim hesabı
birkaç haftadır hile kullanan sayısı tr de fazla report ediyorum hesaplar genelde düşük küme ve oyun tarafından geri dönüş gelmiyor hiç
garibime gitti.
hocam salisede belli oluyorsa neden hemen atmıyorlar ban 3-4 oyunda direk aylarca oynayan adamlar tanıyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim 2 oyunda ban imkansız gibi bişey yememen lazım zaten atmazda biraz abartıyo olabilirmisin ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sistem otomatik olarak algılıyor yeni güncellemeyle diye blıorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...