Çözüldü LazySharp CMD ekranı kapanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyun açıkken hotfix yapıyorum başarılı uyarısından sonra hileyi çalıştırmaya çalışıyorum cmd ekranı geliyor sonra geri kapanıyor oyun bekleniyor uyarısı gelmeden böyle temp dosyalarını sildim denedim yine olmuyor. boş yorum yapmadan yorum kasmak için yorum atmadan yardımcı olacaklar cevap yazsın lütfen .yorum kasmaya çalışanları Direk raporlarım .

Çözüm
Vpn programı acıksa kapa Dns değiştir bi dier konu . windows 10 kulanıyorsan gerçek zamanlı koruma tarafından önceden karantına altına alınmış olabilir
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Vpn programı acıksa kapa Dns değiştir bi dier konu . windows 10 kulanıyorsan gerçek zamanlı koruma tarafından önceden karantına altına alınmış olabilir

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
LoL den bahsediyorsan
bu videoyu izleyebilirsin aynı sorun bende de vardı oyun bekleniyor yazısı gelmeden cmd ekranı kapanıyordu techpowerup dan indirdiğim rar dosyasındaki c++'ın hepsini kur en üstte hepsinin kurulması için bir uygulama var zaten

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Cok sacma olucak ama bndede aynı olay vardı. C yı dısk temızle yaptım update dosyalarının kalanını sıldım reset attım duzelmıstı. Bıde defender ı defender control ıle kapatın kurulusunuz acmaya ızın vermıyor gıbı bırsey dıyormu commondC?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...