eyw kardeş, hile güncellendiğinde dediğin ayarları yapıcamscript her ne kadar dodgelesede önemli olan senin aldığın pozisyonlar eğer doğru pozisyonu alıp oynadığın karakterin scriptle hangi hareketleri yaptığını biliyorsan efsane oluyor onun haricinde
evade kısmından fast evade ve skillshotlarıda veryhigh'e çekersen son olarakta target selectoru late game'de düzenlersen easy peasy
eyw denicemDostum adc, kata, yasuo, leesin oyna ve evadelerden tüm skilleri veryhigha çekip fast yap hatta nautilus gibi nalet şampiyonlar varsa extreme yap ve pozisyonun aşırı önemli elimde script var diyip güvenip 3 v 1 dalma ve lanede full girmek istemiyosan combo yerine harass yap ve autosmite'ı ve baseult açmayı unutma
Makron iyiyse zaten her oyunu taşırsın mekanik sorunun yok nede olsaOyun bilgisiyle scprit mükkemmel oluyor bence
Kesinlikle katılıyorum valla çok özledim vayne oynayın efsane oluyor 18 lvldaAh be bi çıksaydı şu güncelleme... İçimde kaldı yemin ederim çok güzeldi be. Hem ban atmıyor 3-4 saatte, hem de kusursuz.
vayne baya sarıyor reisEn iyi adc şampiyonlarda işe yarar scriptler , bana göre en iyi Jinx,Lucian,Vayne,Yasuo vb.adc karakterleri