kullanmaktaki amaç ne o zaman sadece denemek mi?kimse raporlamasa bile ban yiyorsun dostum, kaçış yok, ben genelde 1-2 haftada ban yiyorum
main hesabın etkilenirmi bilmiyorum da benim amacım eğlenmek, lig kasmak felan değilkullanmaktaki amaç ne o zaman sadece denemek mi?
Bir de hile açtığımız pc de dosyalar değiştiği için, script açmadan, normal halde main hesaba girsek o da etkilenir mi acaba? Bilginiz var mı?
onaylı üye değilsin brom nerede denedin daha önce ?kimse raport atmasa bile ban yiyorsun
smurf hesapta mı yoksa normal hesabında mı oynuyorsunKullanmaya başlamamdan bu yana iki hafta geçti.
kanka hiç bi şey anlamadımBye vmprotect bypass ekstra tasarruf
so is it not about reporting, its anti-cheat programs that detects this kinda scripts/hacks right?they ban many people including using modskin

öyle yapıyorum brom zaten, ama smurf hesapta plat 2. Satsam 80 90 lira eder en azından. Merakımdan deneyeyim dedim bu scripti, şimdi ban yese 80 90 lira zarar girecem. Tecrübesizim bu script konusunda emin olmak için soruyorum bende. 0'dan hesapta da 2 hafta kasmak (ban yiyecek mi yemeyecek mi diye) zor geldi açıkçası tecrübesi olanlar Raporla mı Anti-Cheat-Detection'la anlaşılıyor bilgilendirsin diye yazdım.main hesaba girmeden oyna riske atma bence ben öyle yapıyorum.