Onaylı Üye
BU konuyu burda orda açma nerde açaacam ölese . BEKLEYELİM ÖLESE yüzyıl bişi de yazmyaalım mmı
I know a lot of English, I can't help youFirst of all, thank you for sharing this well with everyone. I have trouble using lazysharp but it doesn't work at workstations and when I use a laptop at home it works. What is the problem?
2 haftadır kulanıyorum ama 1.5 ay olanlar varmış sence fazlamı ?ban yeme riski fazlamı
onaylı üye olman lazım 50 yorumu geçtikten 1 sonra onaylı üye olabilirsin yada onaylı üye üstündeki yetkilerkardeş bende açılmadı ya 2. loader yeşil tik var en güncel xproject indirdim ama bana aşağıdakilerden bieisinin olması gerekiyor diyip bana üyeleri gösteriyor şunlardan biri olması lazım diyor
o zaman güzel kanka teşekkür ederim2 haftadır kulanıyorum ama 1.5 ay olanlar varmış sence fazlamı ?
50mesajı geçtiğin zaman sistem otomatik olarak veriyor.50 mesajdan sonra onaylı üye nasıl alınıyor ki
bende bu yüzden yaptım yarın konuya videolu anlatım eklicem bütün sorulardan kurtulcaz .dKonu güzel olmuş heralde herkes tekrar konu açıp aynı şeyleri sormaz
tesekkurler vıdeolu anlatacagın ıcın sagolbende bu yüzden yaptım yarın konuya videolu anlatım eklicem bütün sorulardan kurtulcaz .d
usta gereksiz post yapmaman gerekli .ARKADAŞLAR 50 ADET MESAJ attım diğer memory hesabımla (gereksiz spam) nedeniyle hsabınız engellendi diyor ölese nasıl onaylı üye olacam