LazySharp v10.15 Kurulum Videolu ve Yazılı Anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bro herseyi yaptım oyun bulundu da diyor ama ne script var oyunda ne bişey niye böyle oluyo
Dostum ana disk in neyse gir benimki C Diski "C:\BogaRipper" böyle klasör vardır onu tamamen sil bi tekrar dene olamz ise senle dc de ekran aç öyle anlatim

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
eyw sağol
Post automatically merged:

ban yeme riski varmı oyunda tam bir bilgim olmadığı için soruyorum da
hocam ez evade ayarlarını kullanma bence ben oyle yapıyorum 2 aya yakın ban yemedım birisi seni raporlamadıgı taktırde ve hıle calısmadıgı zaman oyuna gırmedıgın zaman ban yersın sımdı rıot ekıbı yama getırıyor o yamada hıle kullananaları rrhtca bulabılıyorlar onun ıcın hılenın de guncellemesını bekle ve hıleyle oyuna girme hıle guncelendıgı zaman gırıs yap ben oyle yaparak bu hıleyi yaklasık olarak 2 aya yakın kullandım ve sıkıntıda yaşamadım.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
gereksiz mesajlar atmayın 50 tane güzel güzel mesaj atın bence forumda kalın daha fazla yardımı olan şeyler var forum çok güzel oyunlar hileler her şey var 50 yorum atıp çıkmayın derim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeş sorumla ilgilenirmisin ya dcden bi arkadaş bakmıştı ama olmadı şimdi önceden giriyordum istemci açıkken hileyi yönetici açıyodum siteden yükle deyince xfprojection.exe çalışmayı durdurdu diyordu şimdi o arkadaş bakmıştı işte vcredist falan indirdik tüm sürümlerini bu seferde hileyi yönetici olarak açıyorum checking new version diyor sonrasında sarı bir yazı ile fail falan yazıyor yardımcı olurmusun

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeş sorumla ilgilenirmisin ya dcden bi arkadaş bakmıştı ama olmadı şimdi önceden giriyordum istemci açıkken hileyi yönetici açıyodum siteden yükle deyince xfprojection.exe çalışmayı durdurdu diyordu şimdi o arkadaş bakmıştı işte vcredist falan indirdik tüm sürümlerini bu seferde hileyi yönetici olarak açıyorum checking new version diyor sonrasında sarı bir yazı ile fail falan yazıyor yardımcı olurmusun
Dc adini burdan bana yaz ben yarın 3 4 gibi ekleyip ararım seni

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dc adım Claperia da hata yine farklı bi şekil aldı :D deli oldum ya bu seferde siteden yükle dedikten sonra cmd de A Record
B Record yazıp çalışmayı durdurdu hatası alıyorum mesaj atman daha uygun olur bu arada

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dc adım Claperia da hata yine farklı bi şekil aldı :D deli oldum ya bu seferde siteden yükle dedikten sonra cmd de A Record
B Record yazıp çalışmayı durdurdu hatası alıyorum mesaj atman daha uygun olur bu arada
dedediğim anadiskini girip BogaRipper dosyasını sil loaderıda baştan yükle öyle dene

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
direk c ye girince görmen lazım yoksa hiç indirmemiş olabilirsin bi her şeyi sil güvenlik duvarını kapa tekrar yükle
şimdi tempi sildim prefetchi temizledim recenti temizledim normal tempide sildim indirilenlerdende sildim hileyle ilgili olan herşeyi bilgisayarla işim çok olduğu için zaten güvenlik duvarım 7/24 kapalı engel oluyor bana defender de kapalı hileyi tekrar indirip yazacağım buraya olup olmadığını

şimdi tempi sildim prefetchi temizledim recenti temizledim normal tempide sildim indirilenlerdende sildim hileyle ilgili olan herşeyi bilgisayarla işim çok olduğu için zaten güvenlik duvarım 7/24 kapalı engel oluyor bana defender de kapalı hileyi tekrar indirip yazacağım buraya olup olmadığını
hacı programı açtım lol altta açık yine sitede yanda açık cmd açıldı v8 olarak geldi sonra new update dedi cmd kapanıp tekrar bir cmd açılda fakat hala 1 adet cmd var senin dediğin gibi 2 tane değil sitede fetchin data wait please dedi cmd yine xfproject.exe çalışmayı durdurdu dedi c de hala bogaripper diye bir klasör yok gelmedi

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

hacı programı açtım lol altta açık yine sitede yanda açık cmd açıldı v8 olarak geldi sonra new update dedi cmd kapanıp tekrar bir cmd açılda fakat hala 1 adet cmd var senin dediğin gibi 2 tane değil sitede fetchin data wait please dedi cmd yine xfproject.exe çalışmayı durdurdu dedi c de hala bogaripper diye bir klasör yok gelmedi
hileyi yükledikten sonra bogaripper klasörü gelecek sen daha hiç hileyi çalıştırmamışsın ve bu tarz sorun senden kaynaklı yanıt vermiyor gibi bişeyle şuana kadar karşılaşmadım.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hileyi yükledikten sonra bogaripper klasörü gelecek sen daha hiç hileyi çalıştırmamışsın ve bu tarz sorun senden kaynaklı yanıt vermiyor gibi bişeyle şuana kadar karşılaşmadım.
kral bana yardımcı olabilir misin hersey tamam oyun açılınca oyun bulundu da diyor ama hiçbir şey yok oyunda

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
anladım kardeş belki işletim sisteminden dolayıdır windows 8 bazı hileleri yapamıyorum win7de hepsi oluyordu formatlarım belki ilgilendiğin için saol

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kral bana yardımcı olabilir misin hersey tamam oyun açılınca oyun bulundu da diyor ama hiçbir şey yok oyunda
OYUN ekran boyutunu yükselt c diskindeki boga adlı bi klasör var onu sil temp sil sıfırdan dene tam ekran yap olmaz ise bakariz çaresine

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kanka herseyi yaptım hatta format attım oyunu bidaha yükledim vc redistleri yüklemeden denedim 2.cmd penceresi geldiği gibi kapanıyordu tüm vc redistleri yükledim şimdi kapanmıyor oyun bulundu diyor ama hiçbirşey yok oyunda win 10 mu yapsam anlamadım büyük ihtimal bir şey eksik ondan gelmiyor win 7 bu arada pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...