ban atmayan script yok.Ellerine sağlıkk
Post automatically merged:
Şukunu verdim dostum
Şukunu verdim dostum
Ban yedirmeyen lol script arıyorum bilenler şukularsa sevinirim
https://memoryhackers.org/konular/l...lari-ve-turkceleri.85393/page-43#post-1804430 bu konuda çok güzel bir şekilde açıklanmış göz atabilirsiniz.Ayarları birazda anlatır mısın hocam neyin ne olduğunu
antivürüs sistemlerini tam kappttğından emin ol XFProject dosyanısnın c diskinden hile klasörü olucak BogaRipper adında onu silip tekrar yuklemeyi deneeksiksiz yapıyorum ama şu hatayı alıyorum sürekliEkli dosyayı görüntüle 37214
rehberde video var ztn video kurulumun üzerine tıklayıp erişebilrisinizrehbere devam hocam aslında bir video iyi olabilir.
link zaten forumun üst tarafında mevcut ordaki sekmeden erişeblirsinizMemoryUI linki alabilirmiyim
forumda 50 mesaj sayısana ulaşman gerek ama spam mesajlar atmayın lütfen iyi forumlarelıne saglık kardesım ama kullanamıyorum onaylı uye olamadım nasıl olurum bılgı verırmısınız
onaylı üye olmanız için forumda 50 mesaj sayısına ulaşmanız gerek lütfen spam mesajlar atmayın iyi forumlaronaylı üye olmam için buraya mı yazmam gerekiyor??
hocam ayarların en anlam geldiğiyle ilgli olarakta kısa zamanda bi rehber hazırlayacağım ama şu anlık size tavisyem script menüsünden dil ayarını türkçe yapmanız ve kendiniz biraz öğrenmenizAyarları birazda anlatır mısın hocam neyin ne olduğunu
ban süresi değişkenlik göstereblir senın scripti belli edip etmemene bağlı yani rapor edilrisen diğer oyuncular tarafından kısa sürede ban yersinban süresi nedir tam oalrak bilgisi olan varmı
rehberde video kurulum mevcut Video Kurulum butonuna basmanız yeterlirehbere devam hocam aslında bir video iyi olabilir.
yaklaşık 20 kere aynı şeyleri yaptım forumda bulduğum tüm çözümleri ama hiçbirşey değişmiyor tüm c leri yükledim framework güncel C deki klasörü tekrar tekrar sildim tarayıcı değiştirdim yönetici olarak çalıştırdm antivirüs yüklü değil bilgisayarda windows 7 desteklemiyor mu scriptantivürüs sistemlerini tam kappttğından emin ol XFProject dosyanısnın c diskinden hile klasörü olucak BogaRipper adında onu silip tekrar yuklemeyi dene
teşekkürlerGüzel olmuş rehber de çok iyi eline saglık
XFProject dosyasını uyumluluk modunda çalıştrımayı dene win 7 deyaklaşık 20 kere aynı şeyleri yaptım forumda bulduğum tüm çözümleri ama hiçbirşey değişmiyor tüm c leri yükledim framework güncel C deki klasörü tekrar tekrar sildim tarayıcı değiştirdim yönetici olarak çalıştırdm antivirüs yüklü değil bilgisayarda windows 7 desteklemiyor mu script
çok teşekkürler detaylı yazılı anlatım içinSon zamanlarda Çokca sorulan LazySharp sorunları,kurulumu bu konuda toplamaya çalıştım umarım faydalı olur.
Not:BU HİLEYİ SADECE ONAYLI ÜYE VE ÜST KADEMELER KULLANABİLİR
- Script için önceden gerekli c+ dosyalarını indirip kurun eğer önceden kurulmuş ise tekrardan onarın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
- İlk olarak MemoryUI Loader indiriyoruz,
- Ardından antivürüs sistemlerini kapatın
- Rardan XFProject dosyasını herhangi bir yere çıkarın
- XFProject dosyasını antivürüs sitemlerinin algılamaması için dışlamalar bölumünden bulunduğu konumu ekleyin
- XFProject dosyasını dışlamalara eklememizin sebebi kullanmıyorken antivirüslere takılmaması için
- Artık hazırız XFProject dosyasını çalıştırabilriz çalıştırdıktan sonra gelen ekranda Waiting for Action.. yazısnı beklemeliyiz
- Ardından foruma gidip MH UI ye giriş yapmalıyız
- Giriş yaptıktan sonra LazySharp tıklayıp yükle butonun basın
- Gelen 2.ekranda oyun bekleniyor yazısından sonra oyuna giriş yapabiliriz
- Artık Script yuklendi kullnamya hazırdrı oyun içerisinde (SHİFT,HOME,İNSERT)tuşlarından birine basıp menüyü görebilirsiniz
Not:her oyun sonunda tekrardan yuklemeniz gerekmektedir bunun için sadece tekrardan foruma gidip MH UI den LazySharp butonunda basmak- Video kurulum için aşağıdaki butona tıklamanız yeterli
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ricade ederim yararlı olduysa ne mutlu bana video anlatımda mevcut konudaçok teşekkürler detaylı yazılı anlatım için
acele etmeyin 10 dk veya 30 dk içinde üyeliğiniz gelir iyi forumlarbeni onaylı üye yapmadılar beyler sorun ne ?
30dk gibi bir süre daha beklemeniz halinde gelmez ise bir yönetici ile görüşün iyi forumlarhocam sabah saat 10 gibi bitti şuan gece 11 oldu hala yapan yok
kullanıcılar bölümünden mod lara veya bir yönetici ile iletşime geçbilrisnyöneticiye nereden ulacam dostum yardımcı olursan sevınırım sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?