Onaylı Üye
Üst tarafta yer alan üye grupları ve forum kurallarını okuyarak bilgi alabilirsin.Reis ben hileyi indiremiyorum normal üyeyim izin vermiyor sen nasıl indirdin yardımcı olurmusun
c++ ların hepsini yüklediğinden emin ol ve hileyi oyuna girdikten sonra başlat. Güvenlik duvarı ve defender kapalı olsun.arkdaşlar pc:window 10 ben yapıyorum gayet herşey başarılı oluyo hata vermiyo yanlız oyuna girdimmi karşıma hiç bşy çıkmıyo nasıl başlatıcam hileyi yardımcı olursanız çok sevinirim oyuna girdimmi çıkmıyo hiç bşy nerde eksik yapıyorum ?
c++bunu anlamadım knka nasıl yüklicem onu defendirda kapalı ?Üst tarafta yer alan üye grupları ve forum kurallarını okuyarak bilgi alabilirsin.
c++ ların hepsini yüklediğinden emin ol ve hileyi oyuna girdikten sonra başlat. Güvenlik duvarı ve defender kapalı olsun.
peki ona basılı tuttuktan sonramı aktif olucak ?Karşıma hiçbir şey çıkmıyo derken? Oyuna girince sol shifte basılı tutacaksın hile menüsünü açmak için.
driverleri güncelle diyo herkes ben de anlamadım yahuarkdaşlar pc:window 10 ben yapıyorum gayet herşey başarılı oluyo hata vermiyo yanlız oyuna girdimmi karşıma hiç bşy çıkmıyo nasıl başlatıcam hileyi yardımcı olursanız çok sevinirim oyuna girdimmi çıkmıyo hiç bşy nerde eksik yapıyorum ?
hileler için gerekli üyelik şartları var yorumla verılen yarıntılı inceleyebılırsın forumda mevcutReis ben hileyi indiremiyorum normal üyeyim izin vermiyor sen nasıl indirdin yardımcı olurmusun
Ona basılı tutacaksın ve aktif etmek istediğin özellikleri ayarlaryacaksın. combo haras vs. ayarları otomatik geliyor zaten.c++bunu anlamadım knka nasıl yüklicem onu defendirda kapalı ?
Post automatically merged:
peki ona basılı tuttuktan sonramı aktif olucak ?
işte bende gelmiyo oyun normal başlıyo ama herşey yüklendi fln diyor ? oyuna girdimmmi hiçbirşey yok ?Ona basılı tutacaksın ve aktif etmek istediğin özellikleri ayarlaryacaksın. combo haras vs. ayarları otomatik geliyor zaten.
ddaha yeni girdim bastımm çıkmadı karşıma bşy ama hile yüklendi diyor ?Karşıma hiçbir şey çıkmıyo derken? Oyuna girince sol shifte basılı tutacaksın hile menüsünü açmak için.
onu nasıl yapıcağızz?hotfilix + tam ekran modundan çıkart
c++ ları 2005 ten 2019 a kadar yüklemen gerekiyor . Googleye yazarak bulabilirsin.c++bunu anlamadım knka nasıl yüklicem onu defendirda kapalı ?
Post automatically merged:
peki ona basılı tuttuktan sonramı aktif olucak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?