Seçkin Üye
ben şuan yüklerken 3-3,5 mb/s alıyorum sorun seninle alakalı olabilirbu windowsu yüklerken internetim 100 kb ile yüklüyor cok yogun yükleme oldugundan dolayı mı ?
ben şuan yüklerken 3-3,5 mb/s alıyorum sorun seninle alakalı olabilirbu windowsu yüklerken internetim 100 kb ile yüklüyor cok yogun yükleme oldugundan dolayı mı ?
kurulumu için rufus gerekli mi ben tam anlamıyorum ya
Evetbaşka hileden ban yedim bu spoofer kaldırır mı ?
denedim ve kalktı.@Lexa öncesinde hwid banın var mıydı ? şuan hwid banım var acaba girebilir miyim boşa indirmek istemiyorum
internetten nasıl format atılır/freedos bilgisayara nasıl windows 10 yüklenir tarzında videolara bakarsan yöntemi çok daha kolay anlayabilirsin ve evet rufus gereklikurulumu için rufus gerekli mi ben tam anlamıyorum yanapıcam
legitmi oynadın4 oyun sonrası yedik banı![]()
bende daha yeni kurdum 1809 deniyicem şimdi allahın izni ileçoğu hile benim sürümden çalışmıyordu çalışan sürümü bulamamıştım sağol yardımcı oldu
Dostum error 3 hatası alıyorum. Sonrada devam etmek için bir tuşa basın diyorum hiç spoofer kullanıcak mısınız sorusu gelmiyor bana :/
Hatada biostaki önyüklemeyi devre dısı bırakın diyorDostum error 3 hatası alıyorum. Sonrada devam etmek için bir tuşa basın diyorum hiç spoofer kullanıcak mısınız sorusu gelmiyor bana :/
Hatada biostaki önyüklemeyi devre dısı bırakın diyorDostum error 3 hatası alıyorum. Sonrada devam etmek için bir tuşa basın diyorum hiç spoofer kullanıcak mısınız sorusu gelmiyor bana :/
kral ben on uda hallettim biostan güvenli önyükelem secure boot var onu kapadım. Hata yok ama spoofer sormuy ohalabaşlatınca hata veriyor videosu yokmuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaphata bu