LazyValo Çalışan Windows Sürümü (ÇÖZÜM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ozaman çalıştıysa şuandada çalışma ihtimali var bi dene
artık 1809 yaptım :D
Post automatically merged:

Arkadaşlar ban yeme sorununu buldum cogu arkadaşta bunu yapıyordur kesin ondan ban yiyordur
spooferi açtıktan sonra pc yeniden başlatilip actiktan sonra hileyi önce açip sonra oyunu başlatıyorsunuz hile yes no spoofer kısmıda sorarken no diyip öyle başlatip sonra oyunu açıyorsunuz spoofer dan once oyunu açarsanız yada hileden önce oyunu açip sonra hileyi açarsanız ban yersiniz !

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: ioz
vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Key istediği zaman şuan elimde mevcut değil diyeceksiniz ve kurulumu yapıcaksınız. Keyiniz olmasa bile kurabilirsiniz, daha sonra windows'u full yapabilirsiniz. Dediğim gibi technopat sitesinde sürüsüce makale, sürüsüce video mevcut. Sadece technopat değil, sorularınız için kullanabileceğiniz bir arama motoru var. Karşınıza baya sonuç çıkacağını düşünüyorum. Zaten kafanızdaki sorunlara sorun bile denmez, çözümleri çok basit. Merak etmeyin, herkes hayatında ilk formatını atarken korkar. İyi forumlar.
kral son kez rahatsız edicem de ben normalde hwid ban yedim 3 haziranda açılacak attığın spooferi 1 kez aktif edip girsem hile kullanmasam hile fix yediğinde benim spoofer de gider mi?

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Agalar bayanlar güzel valorant hilesi yok mudur ban yiyemeyecegimiz adamları görsem yeterli sadece

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Peki O Nasıl Kuruluyor Pcye Format Atıyomu Lütfen söylermisinz

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
kral son kez rahatsız edicem de ben normalde hwid ban yedim 3 haziranda açılacak attığın spooferi 1 kez aktif edip girsem hile kullanmasam hile fix yediğinde benim spoofer de gider mi?

hileyle girdiğin hesaba tekrar giriş yapma banın açıldığında format at sıkıntı cıkmaz.

spofferi her seferinde açmalısın. hileyi yükle hayır de her seferinde yapmalısın yoksa tekrar hwid yersin

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
hileyle girdiğin hesaba tekrar giriş yapma banın açıldığında format at sıkıntı cıkmaz.

spofferi her seferinde açmalısın. hileyi yükle hayır de her seferinde yapmalısın yoksa tekrar hwid yersin
abi 1809 u yüklersem format atmaz dimi bide nasıl yapılıyor

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
20H2 kullanıyorum başka bir sürüm varmıdır 20h2 uyumlu?

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
eline sağlık yararlı bilgi olmuş bir çok kişinin sorunuydu

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Benimki windows 10 pro 20H bu sürüme geçmem birşeyleri değiştirirmi PC'de?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...