ne yazdığımı iyi okuduğuna eminmisin ?Spoofer gerekli dostum yoksa HWDI Ban yiyebilirsin oyun içinde de çok fazla belli etmezsen ban yemezsin zaten raporlanırsan ban yersin.
1809Windows sürümün nedir ?
Ben kullanamıyorum hileyi.
Pardon dostum yanlış yazmışım siliyim yorumu mune yazdığımı iyi okuduğuna eminmisin ?
Anlaşıldı, büyük ihtimal ile bu sebepten kullanamıyorum. Peki hile iyi mipcyi downgrade edicem denemek istiyorum.
Hilenin içinde varSpoofer hilenin içinde mi var ayrı mı o
Hilesiz 2 oyun girdim ban yemedim eminmisin? Kesin yermi yaniHileyi sil ardından hileyi kullandığından beri PC'yi kapatmadıysan bir restart at HWID SPOOF kalksın diye orijinal hwide dönmüş olacaktır bu şekilde. Ardından normal şekilde girebilirsin hesabına. Ama hileden eser kalmamış olsun.
Ha bu arada hile kullandığın hesabına mı gireceksin çünkü o her türlü banlanır. Daha önce hile kullanmadığın main hesabına gireceksen dediğim gibi yap.
Tabii yer eninde sonunda yiyecektir. Sonuçta hile detected. Reportlamadılarsa bile yiyeceğini düşünüyorum. Ben de hileyle 3 maç attım anında yedim maç esnasında bir de.Hilesiz 2 oyun girdim ban yemedim eminmisin? Kesin yermi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?