Çözüldü LazyValo kullandıktan sonra ban yememek için ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Lazy Valo ile 1 oyun girdim ban yemedim ama daha fazla oynamıyacağım hile ile, oynadığım hesabın ban yememesi için ne yapmam gerek normal bir şekilde girip oynamaya devam etsem (hilesiz) hesabım ban yermi yoksa spoofer ile girmeye devammı etmeliyim ?

Çözüm
Hileyi tamamen bilgisayarınızdan silin ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın bu sayede HWID adresiniz orjinale dönmüş olacak. Ana hesabınızda normal bir şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.

Ha bu arada hile kullandığın hesabına mı gireceksin çünkü o her türlü banlanır. Daha önce hile kullanmadığın main hesabına gireceksen dediğim gibi yap.
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Spoofer gerekli dostum yoksa HWDI Ban yiyebilirsin oyun içinde de çok fazla belli etmezsen ban yemezsin zaten raporlanırsan ban yersin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bence mantıken yemeyecektir ama oynadığın zaman reportlanma ilhtimalin varsa hiç riske atma istersen yine spooferını yap

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
O çar her türlü ban yiyecek enjekte ettin çünkü kurtuluşu yok hesabın.

Harfler yetmedi anlaşılmama bari hâlden anla
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hileyi tamamen bilgisayarınızdan silin ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın bu sayede HWID adresiniz orjinale dönmüş olacak. Ana hesabınızda normal bir şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.

Ha bu arada hile kullandığın hesabına mı gireceksin çünkü o her türlü banlanır. Daha önce hile kullanmadığın main hesabına gireceksen dediğim gibi yap.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hileyi sil ardından hileyi kullandığından beri PC'yi kapatmadıysan bir restart at HWID SPOOF kalksın diye orijinal hwide dönmüş olacaktır bu şekilde. Ardından normal şekilde girebilirsin hesabına. Ama hileden eser kalmamış olsun.
Hilesiz 2 oyun girdim ban yemedim eminmisin? Kesin yermi yani

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hileyi silmek bir işe yaramayacak, o hesaba yatırım yapmaktan vazgeç 4 ay sonrada ban yiyebilirsin 2 gün sonrada VANGUARD çok saçma ban atıyor korsan yazılıma bile atıyor.

Harfler yetmedi anlaşılmama bari hâlden anla
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hilesiz 2 oyun girdim ban yemedim eminmisin? Kesin yermi yani
Tabii yer eninde sonunda yiyecektir. Sonuçta hile detected. Reportlamadılarsa bile yiyeceğini düşünüyorum. Ben de hileyle 3 maç attım anında yedim maç esnasında bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...