Çözüldü Lazyvalo Spoofer van 152 hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
1.5 - 2 ay önce valorant dan 3 aylık HWID ban yemiştim dünki çıkan spooferla oyuna girmeyi başardım ama hileyi oyunda kullanmadım sadece spoofer yaptım sonra bilgisayarı kapattım sabah girdim ve oyuna girememeye başladım spooferı kullanmama rağmen giremiyorum van 152 hatası alıyorum nasıl düzeltirim

Çözüm
Bilgisayarı her açıp kapattığında hileyi açıp spoof sorusuna evet demelisin bilgisayarın spooflu şekilde yeniden başlayacak bu şekilde oyuna girebileceksin. Deneyip geri dönüş yapar mısın?

Aynı zamanda windows sürümünüz kaç? Hile Windows 10 1809 sürümünde çalışmaktadır.
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
dostum spoofer sadece hile açıkken çalışıyor hilesiz oyuna giremezsin kalıcı spoofer değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Düzeltemezsin. Lazyvalo veya orjinali de aynı şekildeydi. Yazılımı inject etmediğin surece spoof atmıyor. Yani aradığın çözüm lazyvalo değil.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bilgisayarı her açıp kapattığında hileyi açıp spoof sorusuna evet demelisin bilgisayarın spooflu şekilde yeniden başlayacak bu şekilde oyuna girebileceksin. Deneyip geri dönüş yapar mısın?

Aynı zamanda windows sürümünüz kaç? Hile Windows 10 1809 sürümünde çalışmaktadır.

Çözüm
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum hile için kullandığın win 10 sürümün kaç ?
spoofu çalıştırıp %temp% dosyasındaki log dosyalarını sil
arka planda çalışan başka hile programı kalıntısı olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...