Seçkin Üye
tabiki fps degişikligi gösterir pcn cok kötüyse kapatabilriisn
bi deneyim knk bakalımbenim arkadaş kullanıyordu onda da böyle olmuştu kaldırıp yükleyince geri düzeldiğini söyledi ne kadar doğru bilemem denemekte fayda var
knk etrafın da çıkan çizgiler timingler diye biliyorum yani benim bildiğim bu başka bir anlama geliyorsa bilememOrbwalker ne oluyor tam olarak açıklayabilicek var mı?
configle fps düzeltemezsin sadece oyunu düsüğe cekip f7 drawları kapatabilirsin.anladım knk
Post automatically merged:
anladım onun için bir config vs varmı
onun bi çözümü yok dimi knksistemine baglı fps düşüşü olabilir
yani onu açarsam faydası olur dimi knk fark var yani kapalıyla açığınçok büyük kasma problemi olmuyor ama faydası çok olacak
atılmış totemleri görebilirsin, gank yerken daha erken farkedebilirsin vsyani onu açarsam faydası olur dimi knk fark var yani kapalıyla açığın
Orbwalker kite yapmanı sağlayan araçOrbwalker ne oluyor tam olarak açıklayabilicek var mı?
ben bilmiyorm pc iyi fark etmiyor ama ksstırır büyük ihtimalleLbreborn da orbwalker ları açarsak yani çizgiler timingler vs acaba kasarmı donma gibi şeyler yaşar mıyım bilen varmı
knk bilgisayarının özeliklerine bağlıLbreborn da orbwalker ları açarsak yani çizgiler timingler vs acaba kasarmı donma gibi şeyler yaşar mıyım bilen varmı