9 Haz 2022 #1 rezmez21 Uzman Üye Katılım 4 Tem 2020 Mesajlar 151 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI örneğin rakan renata falan alıyorum fakat karakterde sc kullanılmyor urfspam gözüküyor sadece ve açtığımda çarlar sapıtıyor bunu nasıl çözebilriim
örneğin rakan renata falan alıyorum fakat karakterde sc kullanılmyor urfspam gözüküyor sadece ve açtığımda çarlar sapıtıyor bunu nasıl çözebilriim
Çözüm L L loljaxkekw 9 Haz 2022 demekki o çarlarda scriptin addonu yok. urfspam kullanmak istiyorsan da oynadığın çara özel ayarlamalısın range'ini skillshotu falan filan
demekki o çarlarda scriptin addonu yok. urfspam kullanmak istiyorsan da oynadığın çara özel ayarlamalısın range'ini skillshotu falan filan
9 Haz 2022 #2 loljaxkekw L Süper Üye Katılım 13 Tem 2020 Mesajlar 710 Çözümler 44 Tepki puanı 77 Ödüller 7 5 HİZMET YILI demekki o çarlarda scriptin addonu yok. urfspam kullanmak istiyorsan da oynadığın çara özel ayarlamalısın range'ini skillshotu falan filan Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
demekki o çarlarda scriptin addonu yok. urfspam kullanmak istiyorsan da oynadığın çara özel ayarlamalısın range'ini skillshotu falan filan
10 Haz 2022 #3 Wunlysa Ultra Üye Katılım 27 Kas 2017 Mesajlar 1,566 Çözümler 24 Tepki puanı 95 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI renata için script mevcut değil ileri zamanlarda gelebilir, iyi forumlar. Oyla 0 Olumsuz oyla
10 Haz 2022 #4 monchéri Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba Emektar Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 1,736 Çözümler 106 Tepki puanı 418 Ödüller 8 Sosyal 5 HİZMET YILI rezmez21' Alıntı: örneğin rakan renata falan alıyorum fakat karakterde sc kullanılmyor urfspam gözüküyor sadece ve açtığımda çarlar sapıtıyor bunu nasıl çözebilriim Genişletmek için tıklayın ... yeni çıkan karakterlerde çalışmıyor reneta bel veth viego akshan zeri vs. gibi karakterlerde sc yok Oyla 0 Olumsuz oyla
rezmez21' Alıntı: örneğin rakan renata falan alıyorum fakat karakterde sc kullanılmyor urfspam gözüküyor sadece ve açtığımda çarlar sapıtıyor bunu nasıl çözebilriim Genişletmek için tıklayın ... yeni çıkan karakterlerde çalışmıyor reneta bel veth viego akshan zeri vs. gibi karakterlerde sc yok
10 Haz 2022 #5 Twendd T UwU :3 Süper Üye Katılım 16 Mar 2016 Mesajlar 608 Çözümler 3 Tepki puanı 180 Ödüller 10 10 HİZMET YILI her şampiyon desteklenmiyor lpreborn'da. desteklenen şampiyonları görmek isterseniz lpreborn'un konusuna gidip bakabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla
her şampiyon desteklenmiyor lpreborn'da. desteklenen şampiyonları görmek isterseniz lpreborn'un konusuna gidip bakabilirsiniz.