konunun asıl yeri olan unkowncheats'da ldplayer ve memuda detect oldu hilesiz 10 sene ban attı diye yorumlar var şu anda. Ana hesapları gitmiş. Asıl problem hilenin detect edildiğini ban yiyince farkediyolar. hiç bi şekilde önceden bi uyarı gelmiyo. Bypass'a kurban gidenler de foruma ban yedim diye yazmasa kimse bilmeyecek ban atıp atmadığını.
Arkadaşlar hilenin gözüne vuruyorsunuz. 350 metreden adam vuruyorsunuz. Sürekli Aimbot açık. Ban yemeniz normal. Sadece bypass kullanıyorum. Cayır cayırda çalışıyor.
LD Player ve diğer emülatör sistemlerinde hatalar mevcut olduğundan insanlar ban yemiş olabilir. Cerberus'da TGB için şu anlık bir sıkıntı yok. Ben Aimbot dahi açık bir sıkıntı çekmedim ancak abartmadan oynuyorum hatta fazla kill olduğu zaman oyunu karşı tarafa bile saldığım oluyor. Biraz dikkatli oynar iseniz Report az olur, böylece göze de batmazsınız. İyi forumlar
Arkadaşlar hilenin gözüne vuruyorsunuz. 350 metreden adam vuruyorsunuz. Sürekli Aimbot açık. Ban yemeniz normal. Sadece bypass kullanıyorum. Cayır cayırda çalışıyor.
@KennyX Sabitlediğin DNS adresinin değişmesini sağlıyor. Giremediğin bazı siteler için yeniden girebileceğin yeni adresler ve bazı programlar da ise Localhost diye tanımlanan sabit adresleri değiştirerek girmeni sağlıyor. Sürekli yenilemene gerek yok. Dosyayı attıktan sonra bir daha atmak yerine; Komut İstemine - ipconfig /flushdns yazıp enter'layarak da yapabilirsin. İyi forumlar
Mobil olarak yapılan hilelerin çoğu bir kaç gün içerisinde ban sebebi. Tanıdığım bir çok kişi banlandı. Yapanlar illa ki var ancak hangisidir bilgim yok. İyi forumlar
18 hazırandan berı bypasslı bır sekılde oynuyorum herhangı bır ban yada baska bısey olmadı...sadece korktugum su host dosyasını felan hıc degıstırmedım belkı bısey olursa bu yuzden olur ama su zamana kadar hıc bısey olmadı bende....
Sadece Bypass yapacak isen Hosts dosyasına çok da gerek yok. Eğer dosyayı klasör izni vererek açamıyor isen Hosts dosyanı masaüstüne al not defteri ile aç ve burada verilen hosts dosyasının içinde ki verileri içine at. Masaüstüne atamıyor isen dosya ve klasör izinlerinin yetkilerini iyice kontrol etmeni tavsiye ederim. Hiç çözüm bulamıyor isen de Komut İstemine - ipconfig /flushdns yazıp enter'layarak da yapabilirsin. İyi forumlar
18 hazırandan berı bypasslı bır sekılde oynuyorum herhangı bır ban yada baska bısey olmadı...sadece korktugum su host dosyasını felan hıc degıstırmedım belkı bısey olursa bu yuzden olur ama su zamana kadar hıc bısey olmadı bende....
LD Player ve diğer emülatör sistemlerinde hatalar mevcut olduğundan insanlar ban yemiş olabilir. Cerberus'da TGB için şu anlık bir sıkıntı yok. Ben Aimbot dahi açık bir sıkıntı çekmedim ancak abartmadan oynuyorum hatta fazla kill olduğu zaman oyunu karşı tarafa bile saldığım oluyor. Biraz dikkatli oynar iseniz Report az olur, böylece göze de batmazsınız. İyi forumlar
Ama şu anlık yok işte. Ban yiyince farkedicez bi şey olup olmadığını. Bi kaç kişi gelip ban yedim diye buraya yazmazsa, nerden bilcez ban atıp atmadığını. nasıl korıycaz bandan asıl hesapları?
Bypas + hile ile oynuyorum . full aimbot açık... 70 maçta 1000 kill . acımak yok banda yemedim. 20 gündür hiç bişey yok
NOT: oyuna her giriş te CTRL+R '' çalıştır '' açılıyor Aç: kısmına CMD yazıp ENTER'e basın .. acılan sayfaya ipconfig /flushdns oldugu gibi kopyalayıp yapıştır diyorsunuz ardından ENTER tuşuna basıp . ekranı kapatın .. Bu işlemden sonra oyuna girebilirsiniz . HOST ile ugrasmayın . kısaca host mevzusunun kısa versiyonu gibi düşünün
Ama şu anlık yok işte. Ban yiyince farkedicez bi şey olup olmadığını. Bi kaç kişi gelip ban yedim diye buraya yazmazsa, nerden bilcez ban atıp atmadığını. nasıl korıycaz bandan asıl hesapları?
Evet ama ban yiyen kişi belki de hileyi abarttığı için yemiştir. Ya da açmaması gereken bir özelliği açtığı için yemiştir. Burasını da bilemezsin işte o yüzden çoğu şey kullanıcıya da bağlı olabiliyor kardeşim.
Post automatically merged:
@KairoX Cerberus 1.4.4 indireceksin. Linkler farklı olabilir ama konuda olan link güncel. Xposed sürümü zaten stabil 3.2 - 3.7 versiyonu da bulunmakta ancak 2.7 sürümü ile TGB daha uyumlu olduğundan tercih ediliyor. İyi forumlar