Hangi site kardeşim uyardi diyondacerberus geliştiriciden bilgi geldi zaten 1.4.4 tespit edildi kullanmayın diye uyardı
Hangi site kardeşim uyardi diyonda
bypassi antiban niyetine kullanican vnhax dangerous falan herseyi fullicenArkadaşlar hilenin gözüne vuruyorsunuz. 350 metreden adam vuruyorsunuz. Sürekli Aimbot açık. Ban yemeniz normal. Sadece bypass kullanıyorum. Cayır cayırda çalışıyor.
Telefon sunucusunda Wallhack çalışıyor mu ben denedim olmadı
host değiştirmeden oynama şansımız yok mu
18 hazırandan berı bypasslı bır sekılde oynuyorum herhangı bır ban yada baska bısey olmadı...sadece korktugum su host dosyasını felan hıc degıstırmedım belkı bısey olursa bu yuzden olur ama su zamana kadar hıc bısey olmadı bende....
Pubg Mobile nin telefon hilesi varmı yardımcı olurmsunuz
LD Player ve diğer emülatör sistemlerinde hatalar mevcut olduğundan insanlar ban yemiş olabilir. Cerberus'da TGB için şu anlık bir sıkıntı yok. Ben Aimbot dahi açık bir sıkıntı çekmedim ancak abartmadan oynuyorum hatta fazla kill olduğu zaman oyunu karşı tarafa bile saldığım oluyor. Biraz dikkatli oynar iseniz Report az olur, böylece göze de batmazsınız. İyi forumlar
Ama şu anlık yok işte. Ban yiyince farkedicez bi şey olup olmadığını. Bi kaç kişi gelip ban yedim diye buraya yazmazsa, nerden bilcez ban atıp atmadığını. nasıl korıycaz bandan asıl hesapları?
LD Player ve diğer emülatör sistemlerinde hatalar mevcut olduğundan insanlar ban yemiş olabilir. Cerberus'da TGB için şu anlık bir sıkıntı yok. Ben Aimbot dahi açık bir sıkıntı çekmedim ancak abartmadan oynuyorum hatta fazla kill olduğu zaman oyunu karşı tarafa bile saldığım oluyor. Biraz dikkatli oynar iseniz Report az olur, böylece göze de batmazsınız. İyi forumlar