Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
cerberus geliştiriciden bilgi geldi zaten 1.4.4 tespit edildi kullanmayın diye uyardı

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hangi site kardeşim uyardi diyonda

konunun asıl yeri olan unkowncheats'da ldplayer ve memuda detect oldu hilesiz 10 sene ban attı diye yorumlar var şu anda. Ana hesapları gitmiş. Asıl problem hilenin detect edildiğini ban yiyince farkediyolar. hiç bi şekilde önceden bi uyarı gelmiyo. Bypass'a kurban gidenler de foruma ban yedim diye yazmasa kimse bilmeyecek ban atıp atmadığını.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bypass birisi pubg iletiyor beyler ücretsiz olduğu için paralı olsa bu pubg bişey demezdi hatta banlamazdı karım var die oynatırdı

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hilenin gözüne vuruyorsunuz. 350 metreden adam vuruyorsunuz. Sürekli Aimbot açık. Ban yemeniz normal. Sadece bypass kullanıyorum. Cayır cayırda çalışıyor.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
LD Player ve diğer emülatör sistemlerinde hatalar mevcut olduğundan insanlar ban yemiş olabilir. Cerberus'da TGB için şu anlık bir sıkıntı yok. Ben Aimbot dahi açık bir sıkıntı çekmedim ancak abartmadan oynuyorum hatta fazla kill olduğu zaman oyunu karşı tarafa bile saldığım oluyor. Biraz dikkatli oynar iseniz Report az olur, böylece göze de batmazsınız. İyi forumlar

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hilenin gözüne vuruyorsunuz. 350 metreden adam vuruyorsunuz. Sürekli Aimbot açık. Ban yemeniz normal. Sadece bypass kullanıyorum. Cayır cayırda çalışıyor.
bypassi antiban niyetine kullanican vnhax dangerous falan herseyi fullicen

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bisi Sorcam Host Resetleme ne gibi ise yariyo ? Cevaplarsanz Sevinirm

Son düzenleme:
Üye
9 HİZMET YILI
Telefon sunucusunda Wallhack çalışıyor mu ben denedim olmadı

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@KennyX Sabitlediğin DNS adresinin değişmesini sağlıyor. Giremediğin bazı siteler için yeniden girebileceğin yeni adresler ve bazı programlar da ise Localhost diye tanımlanan sabit adresleri değiştirerek girmeni sağlıyor. Sürekli yenilemene gerek yok. Dosyayı attıktan sonra bir daha atmak yerine; Komut İstemine - ipconfig /flushdns yazıp enter'layarak da yapabilirsin. İyi forumlar
Post automatically merged:

Telefon sunucusunda Wallhack çalışıyor mu ben denedim olmadı

Mobil olarak yapılan hilelerin çoğu bir kaç gün içerisinde ban sebebi. Tanıdığım bir çok kişi banlandı. Yapanlar illa ki var ancak hangisidir bilgim yok. İyi forumlar

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Pubg Mobile nin telefon hilesi varmı yardımcı olurmsunuz

Üye
7 HİZMET YILI
18 hazırandan berı bypasslı bır sekılde oynuyorum herhangı bır ban yada baska bısey olmadı...sadece korktugum su host dosyasını felan hıc degıstırmedım belkı bısey olursa bu yuzden olur ama su zamana kadar hıc bısey olmadı bende....

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
host değiştirmeden oynama şansımız yok mu

Sadece Bypass yapacak isen Hosts dosyasına çok da gerek yok. Eğer dosyayı klasör izni vererek açamıyor isen Hosts dosyanı masaüstüne al not defteri ile aç ve burada verilen hosts dosyasının içinde ki verileri içine at. Masaüstüne atamıyor isen dosya ve klasör izinlerinin yetkilerini iyice kontrol etmeni tavsiye ederim. Hiç çözüm bulamıyor isen de Komut İstemine - ipconfig /flushdns yazıp enter'layarak da yapabilirsin. İyi forumlar

18 hazırandan berı bypasslı bır sekılde oynuyorum herhangı bır ban yada baska bısey olmadı...sadece korktugum su host dosyasını felan hıc degıstırmedım belkı bısey olursa bu yuzden olur ama su zamana kadar hıc bısey olmadı bende....

Bir şey olduktan sonra hosts dosyasını atarsın :) Çok da şey yapmamak lazım.

Pubg Mobile nin telefon hilesi varmı yardımcı olurmsunuz

@MadaraUchiha Görür ise ilgilenir dostum. Bildiğim kadarı ile kendisi kullanıyordu ancak Root olması gerek. İyi forumlar

Üye
8 HİZMET YILI
Ben yapamadım yardımcı olabilecek biri var mı?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
LD Player ve diğer emülatör sistemlerinde hatalar mevcut olduğundan insanlar ban yemiş olabilir. Cerberus'da TGB için şu anlık bir sıkıntı yok. Ben Aimbot dahi açık bir sıkıntı çekmedim ancak abartmadan oynuyorum hatta fazla kill olduğu zaman oyunu karşı tarafa bile saldığım oluyor. Biraz dikkatli oynar iseniz Report az olur, böylece göze de batmazsınız. İyi forumlar

Ama şu anlık yok işte. Ban yiyince farkedicez bi şey olup olmadığını. Bi kaç kişi gelip ban yedim diye buraya yazmazsa, nerden bilcez ban atıp atmadığını. nasıl korıycaz bandan asıl hesapları?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bypas + hile ile oynuyorum . full aimbot açık... 70 maçta 1000 kill . acımak yok :D banda yemedim. 20 gündür hiç bişey yok

NOT: oyuna her giriş te CTRL+R '' çalıştır '' açılıyor Aç: kısmına CMD yazıp ENTER'e basın .. acılan sayfaya ipconfig /flushdns oldugu gibi kopyalayıp yapıştır diyorsunuz ardından ENTER tuşuna basıp . ekranı kapatın .. Bu işlemden sonra oyuna girebilirsiniz . HOST ile ugrasmayın . kısaca host mevzusunun kısa versiyonu gibi düşünün

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu bypass linki ile videodaki bir değil sıkıntı olurmu

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ama şu anlık yok işte. Ban yiyince farkedicez bi şey olup olmadığını. Bi kaç kişi gelip ban yedim diye buraya yazmazsa, nerden bilcez ban atıp atmadığını. nasıl korıycaz bandan asıl hesapları?

Evet ama ban yiyen kişi belki de hileyi abarttığı için yemiştir. Ya da açmaması gereken bir özelliği açtığı için yemiştir. Burasını da bilemezsin işte o yüzden çoğu şey kullanıcıya da bağlı olabiliyor kardeşim.

@KairoX Cerberus 1.4.4 indireceksin. Linkler farklı olabilir ama konuda olan link güncel. Xposed sürümü zaten stabil 3.2 - 3.7 versiyonu da bulunmakta ancak 2.7 sürümü ile TGB daha uyumlu olduğundan tercih ediliyor. İyi forumlar

Üye
6 HİZMET YILI

Aynen demeye çalıştığım bu. Atıyorum 4 kişilik takım. Kabak gibi önümdeler. Birini bayıyorum bekliyorum. Kurtarıyolar öbürünü bayıyorum. Yer değiştiriyorum. Hasar alıyorum bilerek. Uğraştırıyorum. İstesem hepsini indiririm. Ama yapmıyorum. Gözüne soka soka hile yaparsan report yemen aşikar. Sakin oynayacan abartmayacan. Hiçbişey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...