Bende tencentten giriyorum herşeyi yaptım host vs değiştirdim ama her oyun 6 saatlik ban atıyor veri değişimi veriyor, 10dk da bir ban geliyor kısacası sonra dns önbelleği temizliyorum ban açılıyor çarın ama bir oyunu bile tamamlayamıyoruz anlamı kalmıyor
bilgisayara format atıp oyunu tekrar kurarsanız başka hesapla oynarsanız ban atmıyor 1 kez ban yerseniz tekrar geçmiş olsun herşeyi silsenizde yakalıyor nereden yakalıyorsa
10 dk ban ıcın soylenılen host dosyası mac değiştirme gibi olan çözumler denenip oyuna girildi.
sonuç yine ban. Bu bypass belliki olmamış. umarım düzeltiriler..
Arkadaşlar sürekli oyundan atılıyorum. Bunun bir çözümü yokmu acaba ? 5dk oynuyorum hemen oyundan atıyor beni bazen paraşüt ile inerken atıyor sizde de aynı durum mevcut mu ?
belki düzelir diye pubg uygulamasının ayarlarından verileri temizledim giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor belli ki oyunu bırakma zamanı gelmiş
belki düzelir diye pubg uygulamasının ayarlarından verileri temizledim giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor belli ki oyunu bırakma zamanı gelmiş Ekli dosyayı görüntüle 23710
kardeşim sen en iyisi kaldır emülatörü komple..
başlat a %temp% yazıp açılan klasördeki herşeyi sil, D: diskine oyun bir temp dosyası atıyor, onu da sil, C:/Program data nın içinde Tencent adında bir klasör olacak onu da sil.. sitesinden tekrar indirip temiz bi kurulum yap.. bozulmuş o bence