Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
tencentten gırdım. 4. macta sanırım 2 yada 4 saatlık ban attı verı değişimi verdi quest hesaba
Bende tencentten giriyorum herşeyi yaptım host vs değiştirdim ama her oyun 6 saatlik ban atıyor veri değişimi veriyor, 10dk da bir ban geliyor kısacası sonra dns önbelleği temizliyorum ban açılıyor çarın ama bir oyunu bile tamamlayamıyoruz anlamı kalmıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dwort+bypass ıle ılk macımda sorun yasamadım. herhangı bır kasma problemıde soz konusu degıl. 5 6 mac daha atıp sıze bılgı verıcem suanlık hersey stabıl
Kardesim biraz kalabalık bir yere atla nasıl kasmıyor
PC kötü degil benim kasma sorunu var kardeşim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
denemeyin banned beyler 1 gunlük ban atıyo hıc denemeyin hostu degiştirdim ayarları yaptım genede attı

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ld player ilede denedim yok yine ban attı ciceron yapamamıs hiç kullanmayın derim

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bilgisayara format atıp oyunu tekrar kurarsanız başka hesapla oynarsanız ban atmıyor 1 kez ban yerseniz tekrar geçmiş olsun herşeyi silsenizde yakalıyor nereden yakalıyorsa

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
1 günlük bypass tı arkadaşlar not ettirmeyi unutmuşum not: bu gece 1.4.5 updateli bypass ı paylaştırıcam

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hileli denendi 3 mac sonra ban..

Hilesiz denendi 2 mac sonra ban.

10 dk ban ıcın soylenılen host dosyası mac değiştirme gibi olan çözumler denenip oyuna girildi.
sonuç yine ban. Bu bypass belliki olmamış. umarım düzeltiriler..

Dipnot: Asıl karakterlerınızle denemeyin

Üye
6 HİZMET YILI
oyuna girdikten 20 dk sonra ban atıyor malesef bütün işlemleri doğru yapamama ragmen 2 sederdır ban atıyo

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ciceron güncellemicek gibi belli oldu oda yazdklarından belli hiç çıkarmasa daha iyidi 2 haftadır çıkarıcak diye bekledik bunun içinmi

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
10 dk lık ban atıyor sürekli bir çözüm yolu varmıdır ????

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar sürekli oyundan atılıyorum. Bunun bir çözümü yokmu acaba ? 5dk oynuyorum hemen oyundan atıyor beni bazen paraşüt ile inerken atıyor sizde de aynı durum mevcut mu ?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bi ben mi ban yemedim. 4 oyun falan attım ne oyundan atma ne ban yeme hiç bişey yok.

Üye
7 HİZMET YILI
oyundan atıyor başlamıyor bir türlü
Ekran Alıntısı.PNG

Post automatically merged:

Ekran Alıntısı.PNG
belki düzelir diye pubg uygulamasının ayarlarından verileri temizledim giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor belli ki oyunu bırakma zamanı gelmiş
2.PNG

Son düzenleme:
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 23707
Post automatically merged:

belki düzelir diye pubg uygulamasının ayarlarından verileri temizledim giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor belli ki oyunu bırakma zamanı gelmiş
Ekli dosyayı görüntüle 23710
kardeşim sen en iyisi kaldır emülatörü komple..
başlat a %temp% yazıp açılan klasördeki herşeyi sil, D: diskine oyun bir temp dosyası atıyor, onu da sil, C:/Program data nın içinde Tencent adında bir klasör olacak onu da sil.. sitesinden tekrar indirip temiz bi kurulum yap.. bozulmuş o bence :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...