Onaylı Üye
aynenhertürlü hacı kurtulusun yok ben yan carla denedim ana hesapla girsek yandıkdmekki
bannedd
bannned
banneddd
Post automatically merged:
bu bypasımı kullanıyon bilader
aynenhertürlü hacı kurtulusun yok ben yan carla denedim ana hesapla girsek yandıkdmekki
bannedd
bannned
banneddd
bu bypasımı kullanıyon bilader
LDPlayerdanmı girdin tencent mi kanka ?dwort+bypass ıle ılk macımda sorun yasamadım. herhangı bır kasma problemıde soz konusu degıl. 5 6 mac daha atıp sıze bılgı verıcem suanlık hersey stabıl
tencentten gırdım. 4. macta sanırım 2 yada 4 saatlık ban attı verı değişimi verdi quest hesabaLDPlayerdanmı girdin tencent mi kanka ?
Bende tencentten giriyorum herşeyi yaptım host vs değiştirdim ama her oyun 6 saatlik ban atıyor veri değişimi veriyor, 10dk da bir ban geliyor kısacası sonra dns önbelleği temizliyorum ban açılıyor çarın ama bir oyunu bile tamamlayamıyoruz anlamı kalmıyortencentten gırdım. 4. macta sanırım 2 yada 4 saatlık ban attı verı değişimi verdi quest hesaba
Kardesim biraz kalabalık bir yere atla nasıl kasmıyordwort+bypass ıle ılk macımda sorun yasamadım. herhangı bır kasma problemıde soz konusu degıl. 5 6 mac daha atıp sıze bılgı verıcem suanlık hersey stabıl
belki düzelir diye pubg uygulamasının ayarlarından verileri temizledim giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor belli ki oyunu bırakma zamanı gelmişoyundan atıyor başlamıyor bir türlü
![]()
kardeşim sen en iyisi kaldır emülatörü komple..oyundan atıyor başlamıyor bir türlü
Ekli dosyayı görüntüle 23707
belki düzelir diye pubg uygulamasının ayarlarından verileri temizledim giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor belli ki oyunu bırakma zamanı gelmiş
Ekli dosyayı görüntüle 23710