Bilgilendirme için teşekkür ederim ama ben sadece esp kullanıyorum onun haricinde hersey kapalı Bypass ile birleşince hesabı riske atmak istemiyorum.sonuçta herşeyde bir ban riski var
Hile açacak isen sadece Wallhack açık kalsın diğerlerine gereksinim duymuyorsun. Guest hesabı ile giriş yapma banlanıyor onun dışında ban riski şu an abartılmadığı sürece neredeyse yok.
Emülatörü önce açıp kendi profiline girdikten sonra kapat ve o şekilde başlat işlemleri. Sonra zaten otomatik girecektir. (Önce yedek hesapla yapmanı tavsiye ederim) İyi forumlar
Hayır ban riski her zaman mevcuttur. Sadece Emülatör olarak seni algılamıyor ve sadece mobil oyunculara denk geliyorsun. Bu da kasmak için daha faydalı oluyor abartmadığın sürece. İyi forumlar
ya simdi buna twitter veya facebook hesabını baglamak ıcın komple silicezmi bunu ben quest hesapta deniyim diye çıktım facebook hesabından komple silip tekrar yuklemeden giriş yapmanın caresi yokmu
ya simdi buna twitter veya facebook hesabını baglamak ıcın komple silicezmi bunu ben quest hesapta deniyim diye çıktım facebook hesabından komple silip tekrar yuklemeden giriş yapmanın caresi yokmu
Guest hesabından giriş yapamazsın yaparsan ban yersin. Emülatörü hiç bir apk işlemlerini yapmadan açarak ByPass yapacağın hesaba normal şekilde giriş yaparak çıkıyorsun. Ondan sonra ByPass işlemlerini yap ve gir hesabını otomatik göreceği için bir sıkıntı çıkmaz. İyi forumlar
Guest hesabından giriş yapamazsın yaparsan ban yersin. Emülatörü hiç bir apk işlemlerini yapmadan açarak ByPass yapacağın hesaba normal şekilde giriş yaparak çıkıyorsun. Ondan sonra ByPass işlemlerini yap ve gir hesabını otomatik göreceği için bir sıkıntı çıkmaz. İyi forumlar
Oyun yüklenirken menüye gelerek F9 basıp ayarlara git aşağıya indiğin zaman Apps var telefon mantığında ki gibi oraya gidip önce Belleği sonra Belgeleri temizle ve 2 apk'yı da kaldırdıktan sonra %temp% klasörünü sil. Bilgisayarı yeniden başlat oyun tertemiz. Yeniden yapmak istersen de işlemleri biliyorsun zaten yaparsın.