Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Şu an ban atıyormu yada ban yeme ihtimalim kaç bypass la yada bypass memory hilesi ile nasıl kullanayım hile ilemi sade bypass mı

Üye
7 HİZMET YILI
oyuna girerken facebook tıklıyorum öyle kalıyor giremiyorum neden boyle bilen varmı ?

Üye
7 HİZMET YILI
Hesaba girerken donma sorunu ile karşılaşanlar İlk önce hesabınıza giriş yapıp daha sonra Bypass aktif edin arkadaşlar

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Gardaşım bilgilendirme için sağolasın ^^

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "cihandemirelli, post: 1002998, member: 369441"] no recoil acik ban yiyormuyuz? [/ QUOTE]
zero recoil not working??

Üye
7 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkür ederim ama ben sadece esp kullanıyorum onun haricinde hersey kapalı Bypass ile birleşince hesabı riske atmak istemiyorum.sonuçta herşeyde bir ban riski var

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "cihandemirelli, post: 1002998, member: 369441"] no recoil acik ban yiyormuyuz? [/ QUOTE]
zero recoil not working??
okey
Post automatically merged:

beyler norecoil acmayın report ederlerse ban yiye bilirsiniz

zaten karsıdakiler mobil sonucta sadice aim kullanın onuda cok belli etmeyin

Son düzenleme:
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şu an ban atıyormu yada ban yeme ihtimalim kaç bypass la yada bypass memory hilesi ile nasıl kullanayım hile ilemi sade bypass mı

Hile açacak isen sadece Wallhack açık kalsın diğerlerine gereksinim duymuyorsun. Guest hesabı ile giriş yapma banlanıyor onun dışında ban riski şu an abartılmadığı sürece neredeyse yok.

oyuna girerken facebook tıklıyorum öyle kalıyor giremiyorum neden boyle bilen varmı ?

Emülatörü önce açıp kendi profiline girdikten sonra kapat ve o şekilde başlat işlemleri. Sonra zaten otomatik girecektir. (Önce yedek hesapla yapmanı tavsiye ederim) İyi forumlar

Oyuna her girdiğimizde bunu uygulamak zorunda mıyız? Cevaplarsanız sevinirim

Her girdiğinde yapmana gerek yok 1 defa yapınca zaten artık tanımlanmış oluyor. Güncellemelere yakın zamanlarda kaldır yoksa ban yersin. İyi forumlar

şimdi bu bypass kullanıca hilelerden ban yemiyormuyuz amacı nedir bu hilelinin

Hayır ban riski her zaman mevcuttur. Sadece Emülatör olarak seni algılamıyor ve sadece mobil oyunculara denk geliyorsun. Bu da kasmak için daha faydalı oluyor abartmadığın sürece. İyi forumlar

Son düzenleme:
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ya simdi buna twitter veya facebook hesabını baglamak ıcın komple silicezmi bunu ben quest hesapta deniyim diye çıktım facebook hesabından komple silip tekrar yuklemeden giriş yapmanın caresi yokmu

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ya simdi buna twitter veya facebook hesabını baglamak ıcın komple silicezmi bunu ben quest hesapta deniyim diye çıktım facebook hesabından komple silip tekrar yuklemeden giriş yapmanın caresi yokmu

Guest hesabından giriş yapamazsın yaparsan ban yersin. Emülatörü hiç bir apk işlemlerini yapmadan açarak ByPass yapacağın hesaba normal şekilde giriş yaparak çıkıyorsun. Ondan sonra ByPass işlemlerini yap ve gir hesabını otomatik göreceği için bir sıkıntı çıkmaz. İyi forumlar

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Guest hesabından giriş yapamazsın yaparsan ban yersin. Emülatörü hiç bir apk işlemlerini yapmadan açarak ByPass yapacağın hesaba normal şekilde giriş yaparak çıkıyorsun. Ondan sonra ByPass işlemlerini yap ve gir hesabını otomatik göreceği için bir sıkıntı çıkmaz. İyi forumlar
aga şimdi ben bu işlemleri komple yaptım ve çalışıyo tekrardan nasıl silicem bunları en temizinden komple oyunu kaldırıp yüklemek istemiyom

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aga şimdi ben bu işlemleri komple yaptım ve çalışıyo tekrardan nasıl silicem bunları en temizinden komple oyunu kaldırıp yüklemek istemiyom

Oyun yüklenirken menüye gelerek F9 basıp ayarlara git aşağıya indiğin zaman Apps var telefon mantığında ki gibi oraya gidip önce Belleği sonra Belgeleri temizle ve 2 apk'yı da kaldırdıktan sonra %temp% klasörünü sil. Bilgisayarı yeniden başlat oyun tertemiz. Yeniden yapmak istersen de işlemleri biliyorsun zaten yaparsın.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba Dil ayarlarım falan hepsi türkçe windows 10 teamwiever verebilirim

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Facebook Twitter ile giriş yap bölümüne geldiğimde hangisine tıklarsam tıklayayım Loading Yazısı çıkkıyor ve orada donup kalıyor Çözüm ?

Üye
7 HİZMET YILI
bende browser çıkmıyor gogleplay ve pubg çıkıyor

herşeyi yaptım tamamdır başarılı oldu herşey ama hileyi açamıyorum şimdi .. bunda hile çalışıyormu çalışmıyormu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...