okey[QUOTE = "cihandemirelli, post: 1002998, member: 369441"] no recoil acik ban yiyormuyuz? [/ QUOTE]
zero recoil not working??
Şu an ban atıyormu yada ban yeme ihtimalim kaç bypass la yada bypass memory hilesi ile nasıl kullanayım hile ilemi sade bypass mı
oyuna girerken facebook tıklıyorum öyle kalıyor giremiyorum neden boyle bilen varmı ?
Oyuna her girdiğimizde bunu uygulamak zorunda mıyız? Cevaplarsanız sevinirim
şimdi bu bypass kullanıca hilelerden ban yemiyormuyuz amacı nedir bu hilelinin
ya simdi buna twitter veya facebook hesabını baglamak ıcın komple silicezmi bunu ben quest hesapta deniyim diye çıktım facebook hesabından komple silip tekrar yuklemeden giriş yapmanın caresi yokmu
aga şimdi ben bu işlemleri komple yaptım ve çalışıyo tekrardan nasıl silicem bunları en temizinden komple oyunu kaldırıp yüklemek istemiyomGuest hesabından giriş yapamazsın yaparsan ban yersin. Emülatörü hiç bir apk işlemlerini yapmadan açarak ByPass yapacağın hesaba normal şekilde giriş yaparak çıkıyorsun. Ondan sonra ByPass işlemlerini yap ve gir hesabını otomatik göreceği için bir sıkıntı çıkmaz. İyi forumlar
aga şimdi ben bu işlemleri komple yaptım ve çalışıyo tekrardan nasıl silicem bunları en temizinden komple oyunu kaldırıp yüklemek istemiyom