Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
en iyisi her kez emülatör sürüme geri dönsün mobildekilerle hiç zevk alamadım bottan başka bişe yok zaten

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar size diyorki bypassı kullanıp birde hile açacaksanız hileyi açtıktan sonra host dosyasını değiştirmeniz gerekecek yoksa ban yersiniz diyor değiştirin ban yemeyin hani herşeyi yaptınız bypassıda yaptınız hileyide açtınız açtıktan sonra kullanmadan önce host dosyanızı değiştirin öyle kullanın diyor host dosyası depişmeyi bulanız gerek yapabilmek için forumda olması lazım

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
ben sabahtan beri hileyi full aimbotla ve no recoille kullanıyom guest hesapta ban felan yemedim host felanda yüklemedim yani

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
@#Eq1NoX arkadaşlar hilede açmak istiyor bypasslı bence onuda anlatman iy iolur yani hem bypasslı hem hile kullanmak isteyenler için
Post automatically merged:

ben sabahtan beri hileyi full aimbotla ve no recoille kullanıyom guest hesapta ban felan yemedim host felanda yüklemedim yani
illa anında ban yiceksin diye bir şey yok

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar size diyorki bypassı kullanıp birde hile açacaksanız hileyi açtıktan sonra host dosyasını değiştirmeniz gerekecek yoksa ban yersiniz diyor değiştirin ban yemeyin hani herşeyi yaptınız bypassıda yaptınız hileyide açtınız açtıktan sonra kullanmadan önce host dosyanızı değiştirin öyle kullanın diyor host dosyası depişmeyi bulanız gerek yapabilmek için forumda olması lazım
Kardeşim forumda yok işte ondan host u nasıl yapıcağımı bilmiyorum ? sen biliyosan yaz

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim forumda yok işte ondan host u nasıl yapıcağımı bilmiyorum ? sen biliyosan yaz
host değiştirme bi ara bi hilede vardı değiştirmeyi gösteriyordu bi bakayım bulursam linkini atayım bende tam hatırlamıyorum uzun zamandır mobilde bypass kullanmıyorum çünkü sadece esp kullandığım için

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI

Kardeş zaten adamlar host muhabbetini anlamadı ki :D

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Aynen host dosyası nasıl değiştirilcek link atınki indirelim kardeşim yani biz nerden bilcez şimdi nasıl değiştirileceğini forumada koymamışsınız linki

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
admin sana bişey söyleyem ben bunu kurdum ama ban yedim ban riski var hesaplarınız bypass gidebilir dikkat edin beyler report attılarmı direk eklentiden ban yersiniz ama hileden ban yemessiniz benim dier hesap hileden deil işte bu by passtan gitti host deiştirdim yine yedim fark etmio

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
admin sana bişey söyleyem ben bunu kurdum ama ban yedim ban riski var hesaplarınız bypass gidebilir dikkat edin beyler report attılarmı direk eklentiden ban yersiniz ama hileden ban yemessiniz benim dier hesap hileden deil işte bu by passtan gitti host deiştirdim yine yedim fark etmio
yenisini kurduğuna eminmisin

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bypass kullanıyorum hileyide açsam sorun olurmu

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
valla bro ben host kurmadım ama birisi elinde sonunda ban yiorsun bunda bu bypass korumalı deilmi banlara karşı onu anlamadım ben bugün ban yedim hilede acık deildi sadece bypass acıktı

yenisini kurduğuna eminmisin
aynen üstat yenisini kurdum direk ban yedim 2 3 saat oynadım son kez girem dedim mactayken ban attı bana hilede kapalı maalesef

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
valla bro ben host kurmadım ama birisi elinde sonunda ban yiorsun bunda bu bypass korumalı deilmi banlara karşı onu anlamadım ben bugün ban yedim hilede acık deildi sadece bypass acıktı

aynen üstat yenisini kurdum direk ban yedim 2 3 saat oynadım son kez girem dedim mactayken ban attı bana hilede kapalı maalesef
anında ban yemediysen hile açtığında report yediğin zamanlardan kalan bi banlanmada olabilir bypassla alakası olmaya bilir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
anında ban yemediysen hile açtığında report yediğin zamanlardan kalan bi banlanmada olabilir bypassla alakası olmaya bilir
üstat ben bunu kore pubg yaptım ama orda hile olmadığı için arada bi girip mac atıp cıkardım ama anlamadığım işte charın ban yemesi by passlıyken

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
üstat ben bunu kore pubg yaptım ama orda hile olmadığı için arada bi girip mac atıp cıkardım ama anlamadığım işte charın ban yemesi by passlıyken
bypass yapıp hile kullanmadan ban yemeler artarsa anlaşılır zaten

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bypass yapıp hile kullanmadan ban yemeler artarsa anlaşılır zaten
üstat ben kore yaptım orda hilede calışmıyor orda 4 saat oynadım en son cıktım bidaha girem dedim ve 2029 kadar ban yemiş yani bypass koruma olsa ben yemezdim neyse sağlık olsun global devam edelim bari

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ban yersek kaç yıl verir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Birileri güzel bi açıklık getirsin ya kimisi host dosyası nasıl değişcem diyor yazıyor zaten konuda nasıl değiştirceni kimisi ban yiyo der kimisi yemiyor der face twitter girişi için apkları kurmadan önce giriş yapın sonra apkları kurun donmaz siyah ekran vermez gerçekten ban yiyen olursa bunları yaptıktan sonra söylesinde ona göre davranalım kullanmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...