- Yasaklandı
Banlı Üye
en iyisi her kez emülatör sürüme geri dönsün mobildekilerle hiç zevk alamadım bottan başka bişe yok zaten
illa anında ban yiceksin diye bir şey yokben sabahtan beri hileyi full aimbotla ve no recoille kullanıyom guest hesapta ban felan yemedim host felanda yüklemedim yani
Kardeşim forumda yok işte ondan host u nasıl yapıcağımı bilmiyorum ? sen biliyosan yazArkadaşlar size diyorki bypassı kullanıp birde hile açacaksanız hileyi açtıktan sonra host dosyasını değiştirmeniz gerekecek yoksa ban yersiniz diyor değiştirin ban yemeyin hani herşeyi yaptınız bypassıda yaptınız hileyide açtınız açtıktan sonra kullanmadan önce host dosyanızı değiştirin öyle kullanın diyor host dosyası depişmeyi bulanız gerek yapabilmek için forumda olması lazım
host değiştirme bi ara bi hilede vardı değiştirmeyi gösteriyordu bi bakayım bulursam linkini atayım bende tam hatırlamıyorum uzun zamandır mobilde bypass kullanmıyorum çünkü sadece esp kullandığım içinKardeşim forumda yok işte ondan host u nasıl yapıcağımı bilmiyorum ? sen biliyosan yaz
Arkadaşlar size diyorki bypassı kullanıp birde hile açacaksanız hileyi açtıktan sonra host dosyasını değiştirmeniz gerekecek yoksa ban yersiniz diyor değiştirin ban yemeyin hani herşeyi yaptınız bypassıda yaptınız hileyide açtınız açtıktan sonra kullanmadan önce host dosyanızı değiştirin öyle kullanın diyor host dosyası depişmeyi bulanız gerek yapabilmek için forumda olması lazım
ben hostla ilgili bir bilgi buldugumda atacam yorumaKardeş zaten adamlar host muhabbetini anlamadı ki![]()
yenisini kurduğuna eminmisinadmin sana bişey söyleyem ben bunu kurdum ama ban yedim ban riski var hesaplarınız bypass gidebilir dikkat edin beyler report attılarmı direk eklentiden ban yersiniz ama hileden ban yemessiniz benim dier hesap hileden deil işte bu by passtan gitti host deiştirdim yine yedim fark etmio
valla bro ben host kurmadım ama birisi elinde sonunda ban yiorsun bunda bu bypass korumalı deilmi banlara karşı onu anlamadım ben bugün ban yedim hilede acık deildi sadece bypass acıktıKardeşim forumda yok işte ondan host u nasıl yapıcağımı bilmiyorum ? sen biliyosan yaz
aynen üstat yenisini kurdum direk ban yedim 2 3 saat oynadım son kez girem dedim mactayken ban attı bana hilede kapalı maalesefyenisini kurduğuna eminmisin
anında ban yemediysen hile açtığında report yediğin zamanlardan kalan bi banlanmada olabilir bypassla alakası olmaya bilirvalla bro ben host kurmadım ama birisi elinde sonunda ban yiorsun bunda bu bypass korumalı deilmi banlara karşı onu anlamadım ben bugün ban yedim hilede acık deildi sadece bypass acıktı
Post automatically merged:
aynen üstat yenisini kurdum direk ban yedim 2 3 saat oynadım son kez girem dedim mactayken ban attı bana hilede kapalı maalesef
üstat ben bunu kore pubg yaptım ama orda hile olmadığı için arada bi girip mac atıp cıkardım ama anlamadığım işte charın ban yemesi by passlıykenanında ban yemediysen hile açtığında report yediğin zamanlardan kalan bi banlanmada olabilir bypassla alakası olmaya bilir
bypass yapıp hile kullanmadan ban yemeler artarsa anlaşılır zatenüstat ben bunu kore pubg yaptım ama orda hile olmadığı için arada bi girip mac atıp cıkardım ama anlamadığım işte charın ban yemesi by passlıyken
üstat ben kore yaptım orda hilede calışmıyor orda 4 saat oynadım en son cıktım bidaha girem dedim ve 2029 kadar ban yemiş yani bypass koruma olsa ben yemezdim neyse sağlık olsun global devam edelim baribypass yapıp hile kullanmadan ban yemeler artarsa anlaşılır zaten