Sc@Mp*
Süper Üye
hem bypaslı hem aim hileli host değişilmiş yinede siz bilirsiniz
bende 4 maç attım no recoilsiz anasını ağlattım ama şikayet eden varmı bilmiyoz şikayet etmeleri lazım ban yiyormu görmek lazımEkli dosyayı görüntüle 19872
hem bypaslı hem aim hileli host değişilmiş yinede siz bilirsiniz
bypaslı oldukları için programı yakalayamazlar ama aim kaydığını gorurlerbende 4 maç attım no recoilsiz anasını ağlattım ama şikayet eden varmı bilmiyoz şikayet etmeleri lazım ban yiyormu görmek lazım
by pass her güncellemede ban yediriyor onun farkına vardım ben gecen 6 sezonda by pass silmedim hileden deil bypass gitmiştim onun için oyun güncellenmeden by pass silin charlarınız dururbypaslı oldukları için programı yakalayamazlar ama aim kaydığını gorurler
uygulamaları kurmadan once gırıs yapcan sonra uygulamarı kurArkadaşlar bende giriş sorunu var giriş ekranına gelince giriş yapamıyorum donuyor ya
Dostum konuyu oku anlarsın okumadan indirmeye videoya giriyonuzŞu host olayını nasıl yapıcaz her girişte yapmak gerekiyormuş sanırım nasıl yapılacagını bilmiyorum bilen biri anlatabilirmi.
Kardeş ben onu okudum farklı birşey soruyorum biri ile konuştum oyuna her girişte programı çalıştırıp hostunu değiştirmen gerekiyor vs dedi onu soruyorum yoksa bende biliyorum dosyadakileri klasöre atmayı.Çıkan exe ile ilgili sorum.Dostum konuyu oku anlarsın okumadan indirmeye videoya giriyonuz
host rarında yazıyor zaten her girişte değiştir diye demekki her girişte eski haline geri dönüyorki adamlar öyle demiş sende öyle yapKardeş ben onu okudum farklı birşey soruyorum biri ile konuştum oyuna her girişte programı çalıştırıp hostunu değiştirmen gerekiyor vs dedi onu soruyorum yoksa bende biliyorum dosyadakileri klasöre atmayı.Çıkan exe ile ilgili sorum.
Biliyorsan nasıl değiştireceğimi yazarsan iyi olur bilmeyenlerde öğrenir.Rardakileri söylenen klasöre atıp Exeyi çalıştırıp ortadaki tuşa basmak yeterlimi yani.host rarında yazıyor zaten her girişte değiştir diye demekki her girişte eski haline geri dönüyorki adamlar öyle demiş sende öyle yap
host dosyası tek atın dıyor exe ne işe yarar bilmiyomBiliyorsan nasıl değiştireceğimi yazarsan iyi olur bilmeyenlerde öğrenir.Rardakileri söylenen klasöre atıp Exeyi çalıştırıp ortadaki tuşa basmak yeterlimi yani.
herşey oluyor ama yinede emulator saplandı diyor arkadaşlar neden acaba yardımcı olabilecek varmı