Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1558464267663.png

hem bypaslı hem aim hileli host değişilmiş yinede siz bilirsiniz

Üye
7 HİZMET YILI
He just updated the game and stopped hacking someone else happened the same? another question .. I can only play the guest mode, when you have an account linked to twitter or facebook it is locked and not entered.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bypaslı oldukları için programı yakalayamazlar ama aim kaydığını gorurler
by pass her güncellemede ban yediriyor onun farkına vardım ben gecen 6 sezonda by pass silmedim hileden deil bypass gitmiştim onun için oyun güncellenmeden by pass silin charlarınız durur

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hileyi açtım şimdi, Bypassda var ban yermiyim acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende giriş sorunu var giriş ekranına gelince giriş yapamıyorum donuyor ya

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bunu kurupta facebook veya twıtter hesabını baglayabılen varmı ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Şu host olayını nasıl yapıcaz her girişte yapmak gerekiyormuş sanırım nasıl yapılacagını bilmiyorum bilen biri anlatabilirmi.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum konuyu oku anlarsın okumadan indirmeye videoya giriyonuz
Kardeş ben onu okudum farklı birşey soruyorum biri ile konuştum oyuna her girişte programı çalıştırıp hostunu değiştirmen gerekiyor vs dedi onu soruyorum yoksa bende biliyorum dosyadakileri klasöre atmayı.Çıkan exe ile ilgili sorum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeş ben onu okudum farklı birşey soruyorum biri ile konuştum oyuna her girişte programı çalıştırıp hostunu değiştirmen gerekiyor vs dedi onu soruyorum yoksa bende biliyorum dosyadakileri klasöre atmayı.Çıkan exe ile ilgili sorum.
host rarında yazıyor zaten her girişte değiştir diye demekki her girişte eski haline geri dönüyorki adamlar öyle demiş sende öyle yap

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
host rarında yazıyor zaten her girişte değiştir diye demekki her girişte eski haline geri dönüyorki adamlar öyle demiş sende öyle yap
Biliyorsan nasıl değiştireceğimi yazarsan iyi olur bilmeyenlerde öğrenir.Rardakileri söylenen klasöre atıp Exeyi çalıştırıp ortadaki tuşa basmak yeterlimi yani.

Üye
7 HİZMET YILI
herşey oluyor ama yinede emulator saplandı diyor arkadaşlar neden acaba yardımcı olabilecek varmı

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
herşey oluyor ama yinede emulator saplandı diyor arkadaşlar neden acaba yardımcı olabilecek varmı

Oyunu başlattığın zaman Cerberus Loading teması görünüyor mu arka planda? Büyük ihtimalle sen tüm işlemleri yapıp en son aşamada Cerberus'a girip BY-PASS yerini aktif etmemişsin.

Üye
7 HİZMET YILI
aynen sevgili kardeşim @Czech tıklıydı ama refresh yaptım o buton olduğu yeri şimdi emulator yazısı çıkmadı direk kartallı reklamla giriş yaptı çok sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...