Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar iPhone 7 plus ta pubg oynuyorum. Lütfen bana yardımcı olun iPhone için hile yokmu lütfen :(

Üye
7 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR HOST DOSYASI DEĞİŞTİM SAHTE HESAPLA OYNADIM BUGUN PASO EMÜLATÖR TAÇ OLAN ARKADAŞI KASALIM DEDİK KARŞIMIZA REPOTLİCAK İNSANLAR OLSUN DİE AİM NO RECOİL HEPSİNİ AÇIP HER MAÇTA EN AZ 20 KİL ALIYODUM VE ŞİMDİ BAN YEDİ AMA 5 SAAT BAN YEDİ HİLEDEN FİLAN DEĞİL BAN DOSYA DEĞİŞİMİNDEN OLMUŞTUR YADA BAŞKA NEDENDEN ÇÜNKÜ MOBİL EŞLEŞME VE HİLE ALGILAMIYOR YOKSA 5 SAAT VERMEZ 10 YIL ATAR ONA Bİ ÇÖZÜM BULURSANIZ SEVİNİRİZ
bende hala emülatör saptandı diyor yardımcı olabilir misin?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR KONU AÇAMADIM biri benım yerime açarmı PUBY MOBILE da ban yedım ama neden epostama gıremıyorum acaba epostamadamı ban atıyorlar sebebı ne lutfen yardım epostama gıremıyorum

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR HOST DOSYASI DEĞİŞTİM SAHTE HESAPLA OYNADIM BUGUN PASO EMÜLATÖR TAÇ OLAN ARKADAŞI KASALIM DEDİK KARŞIMIZA REPOTLİCAK İNSANLAR OLSUN DİE AİM NO RECOİL HEPSİNİ AÇIP HER MAÇTA EN AZ 20 KİL ALIYODUM VE ŞİMDİ BAN YEDİ AMA 5 SAAT BAN YEDİ HİLEDEN FİLAN DEĞİL BAN DOSYA DEĞİŞİMİNDEN OLMUŞTUR YADA BAŞKA NEDENDEN ÇÜNKÜ MOBİL EŞLEŞME VE HİLE ALGILAMIYOR YOKSA 5 SAAT VERMEZ 10 YIL ATAR ONA Bİ ÇÖZÜM BULURSANIZ SEVİNİRİZ

Yarın hesabı açtığın zaman 10 Yıl yazısını görürsün. Bypass + Wallhack harici sıkıntı çıktığını defalarca söyledik. Üstüne de host dosyası ve temizliği için de exe verildi. Mobil kısmı daha hassas bu konuda çünkü oyun içerisinde sürekli şikayetleri daha seri şekilde çözmeleri için yetkili sayısı daha fazla. Kullandığınız hile nedir bilemem ancak Bypass zaten dosya ve modül değişikliği yaptığı için riski yüksek olan bir pass. Umarım sadece dediğin kadar yersin ban. İyi forumlar

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR KONU AÇAMADIM biri benım yerime açarmı PUBY MOBILE da ban yedım ama neden epostama gıremıyorum acaba epostamadamı ban atıyorlar sebebı ne lutfen yardım epostama gıremıyorum

E-Postan için önceden herhangi bir duruma karşı yedek mail yahut telefon numarası kaydetmedin mi? Hangi mail yolunu kullanıyor isen giriş kısmında şifremi unuttum diyerek yardım talebinde bulunabilirsin. Kısa sürede geri dönüş yapıyorlar ve genelde son şifreyi hatırladığın sürece alınıyor. İyi forumlar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yarın hesabı açtığın zaman 10 Yıl yazısını görürsün. Bypass + Wallhack harici sıkıntı çıktığını defalarca söyledik. Üstüne de host dosyası ve temizliği için de exe verildi. Mobil kısmı daha hassas bu konuda çünkü oyun içerisinde sürekli şikayetleri daha seri şekilde çözmeleri için yetkili sayısı daha fazla. Kullandığınız hile nedir bilemem ancak Bypass zaten dosya ve modül değişikliği yaptığı için riski yüksek olan bir pass. Umarım sadece dediğin kadar yersin ban. İyi forumlar
sahte hesap ban yemesi umrumda değil zaten hilede memory

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Puby mobıle eposta adreslerıne de mı ban atıyor lutfen yardım 2 hesap açtım puby mobılde ama ban yedım 2 hesabında eposta adreslerıne gıremıyorum

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
host dosyasını attım video yu adım adım takip ettim herşey normal ama emülatör saptandı diyor nerde hata yaaptım bilmiyorum aceba host dosyasını mı çalıştırmadım

Xposed.apk içerisinde ki Cerberus 1.4.1 işaretli olduğundan emin olup çıktıktan sonra yeniden Cerberus.apk girip BY-PASS - RE-BYPASS işaretine tıklayarak yeniden başlat büyük ihtimalle burada ki aşamalardan birinde hata yapmış olabilirsin.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Pek uzun sürmüyor ban yiyorsunuz zaten. Arkadaşlar elimizde hile var adam akıllı girip normal olanı oynayıp geçelim. Daha fazlası zarar. Ayrıca hileyle normal olanlarla kapışmak daha büyük zevk. Adamlar zaten küçücük ekranda oynuyor, bir tadı yok.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
halloldu kardeşim çok sagol :)

Rica ederim, iyi oyunlar :)
Post automatically merged:

Pek uzun sürmüyor ban yiyorsunuz zaten. Arkadaşlar elimizde hile var adam akıllı girip normal olanı oynayıp geçelim. Daha fazlası zarar. Ayrıca hileyle normal olanlarla kapışmak daha büyük zevk. Adamlar zaten küçücük ekranda oynuyor, bir tadı yok.

Bunun için forumda önceden konu açan arkadaşlar mevcut. Şu konuya bir göz at istersen. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...