* xάήάx *
Süper Üye
aynen sevgili kardeşim @Czech tıklıydı ama refresh yaptım o buton olduğu yeri şimdi emulator yazısı çıkmadı direk kartallı la giriş yaptı çok sağol
Rica ederim, iyi oyunlar
aynen sevgili kardeşim @Czech tıklıydı ama refresh yaptım o buton olduğu yeri şimdi emulator yazısı çıkmadı direk kartallı la giriş yaptı çok sağol
videodaki gibi doğru yaptına eminmisinherşey oluyor ama yinede emulator saplandı diyor arkadaşlar neden acaba yardımcı olabilecek varmı
Teşekkürler deneyeceğim.. oldu cok tesekkürlerBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapizleyip yapabilirsin..
bir üstte ki yorumda link varVideo silinmiş nasıl yapılıyor bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?
bende hala emülatör saptandı diyor yardımcı olabilir misin?ARKADAŞLAR HOST DOSYASI DEĞİŞTİM SAHTE HESAPLA OYNADIM BUGUN PASO EMÜLATÖR TAÇ OLAN ARKADAŞI KASALIM DEDİK KARŞIMIZA REPOTLİCAK İNSANLAR OLSUN DİE AİM NO RECOİL HEPSİNİ AÇIP HER MAÇTA EN AZ 20 KİL ALIYODUM VE ŞİMDİ BAN YEDİ AMA 5 SAAT BAN YEDİ HİLEDEN FİLAN DEĞİL BAN DOSYA DEĞİŞİMİNDEN OLMUŞTUR YADA BAŞKA NEDENDEN ÇÜNKÜ MOBİL EŞLEŞME VE HİLE ALGILAMIYOR YOKSA 5 SAAT VERMEZ 10 YIL ATAR ONA Bİ ÇÖZÜM BULURSANIZ SEVİNİRİZ
video silinmemiş okumadan geçmeyin bu videoyu sadece youtubede izliyebilirsin diyor orda izle tıkla yani videonun içindeki linkeVideo silinmiş nasıl yapılıyor bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?
ARKADAŞLAR HOST DOSYASI DEĞİŞTİM SAHTE HESAPLA OYNADIM BUGUN PASO EMÜLATÖR TAÇ OLAN ARKADAŞI KASALIM DEDİK KARŞIMIZA REPOTLİCAK İNSANLAR OLSUN DİE AİM NO RECOİL HEPSİNİ AÇIP HER MAÇTA EN AZ 20 KİL ALIYODUM VE ŞİMDİ BAN YEDİ AMA 5 SAAT BAN YEDİ HİLEDEN FİLAN DEĞİL BAN DOSYA DEĞİŞİMİNDEN OLMUŞTUR YADA BAŞKA NEDENDEN ÇÜNKÜ MOBİL EŞLEŞME VE HİLE ALGILAMIYOR YOKSA 5 SAAT VERMEZ 10 YIL ATAR ONA Bİ ÇÖZÜM BULURSANIZ SEVİNİRİZ
ARKADAŞLAR KONU AÇAMADIM biri benım yerime açarmı PUBY MOBILE da ban yedım ama neden epostama gıremıyorum acaba epostamadamı ban atıyorlar sebebı ne lutfen yardım epostama gıremıyorum
sahte hesap ban yemesi umrumda değil zaten hilede memoryYarın hesabı açtığın zaman 10 Yıl yazısını görürsün. Bypass + Wallhack harici sıkıntı çıktığını defalarca söyledik. Üstüne de host dosyası ve temizliği için de exe verildi. Mobil kısmı daha hassas bu konuda çünkü oyun içerisinde sürekli şikayetleri daha seri şekilde çözmeleri için yetkili sayısı daha fazla. Kullandığınız hile nedir bilemem ancak Bypass zaten dosya ve modül değişikliği yaptığı için riski yüksek olan bir pass. Umarım sadece dediğin kadar yersin ban. İyi forumlar
host dosyasını attım video yu adım adım takip ettim herşey normal ama emülatör saptandı diyor nerde hata yaaptım bilmiyorum aceba host dosyasını mı çalıştırmadım@narkoz688 Sorun nedir?
host dosyasını attım video yu adım adım takip ettim herşey normal ama emülatör saptandı diyor nerde hata yaaptım bilmiyorum aceba host dosyasını mı çalıştırmadım
halloldu kardeşim çok sagol![]()
Pek uzun sürmüyor ban yiyorsunuz zaten. Arkadaşlar elimizde hile var adam akıllı girip normal olanı oynayıp geçelim. Daha fazlası zarar. Ayrıca hileyle normal olanlarla kapışmak daha büyük zevk. Adamlar zaten küçücük ekranda oynuyor, bir tadı yok.