Üye
birşeyde sorun var ama neyde bilmiyorum.veri hatası banı atıyor.host değiştim.3 veya 4.ü 4 5 saatlik banım.hile alakalı olduğunu sanmıyorum yinede bilmiyorum
vaybe 14.3 gelir yakındaKaç gündür sorun yoktu. Şimdi veri değişiminden banada 5 dk lık ban attı. Hayırlısı olsun![]()
tek bypassmı hilede actınmıKi oyuna girmeden önce hostu da yenilemiştim
YUP DON'T USEDCareful, I got 3 times 10mins suspended on this trick. Just letting you guys know. If you won't believe me try it.I'm tired of getting 10yrs banned. lol not gonna try it anymore on my 4th time.
2 side açıktı. Bugüne kadar hep böyle kullanmıştım ki hileden olduğunu sanmıyorum hileden olsa 5 dk yemezdim. Şuan açıldı ban.tek bypassmı hilede actınmı
Peki hile açmasak bypass ile girsek sadece yine yakalanma şansımız olur mu?Veri değişiminden sonra 5-10 dakikalık yahut saatlik yediğiniz banlar sonrasında eğer hileli bir giriş gerçekleştirir iseniz 10 Yılınızı hayırlara vesile olması dileği ile şimdiden kutlayın. Report edildikten sonra incelenmek için askıya alınıyor hesap daha dikkatli olun tabi değerli bir hesap ise yoksa sallayın gitsin.
hahahhaha çok komik ya baypass fixlendi diye yazdım yazdıklarım silinmiş
2 saat önce ban yedim 5 saatliğine baypass vardı
sonra tencenti sildim dolaysıyla baypass da gitti tekrar ban yiyen hesabıma girdiğimde girdi şu an baypass kesinlikle sorunlu sakın ana hesabınızla girmeyin bakın hile demiyorum baypass diyorum
inanıp inanmamak size kalmış çok da umurumda değil açıkçası
Giriyorum hileyi açıyorum temalar açılıyo sonra Pubg Donuyo Nasıl düzelte bilirim
Arkadaşlar acil yardım ! Xposedi kurdum ama cerberus 1.4 download bastığımda saçma sapan "bestvideo, alpha security " gibi saçma sapan şeyler indiriyor. Diğer pcde böyle bir sorun yaşamadan çalıştırmıştım ama bunda cerberusu indiremiyorum.
Arkadaşlar acil yardım ! Xposedi kurdum ama cerberus 1.4 download bastığımda saçma sapan "bestvideo, alpha security " gibi saçma sapan şeyler indiriyor. Diğer pcde böyle bir sorun yaşamadan çalıştırmıştım ama bunda cerberusu indiremiyorum.