Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
birşeyde sorun var ama neyde bilmiyorum.veri hatası banı atıyor.host değiştim.3 veya 4.ü 4 5 saatlik banım.hile alakalı olduğunu sanmıyorum yinede bilmiyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
report yemişin üstat adamlar seni izlemiş ondan ban yemişin belli etmişin kendisi report edince sistem seni direk banlıo onun için sil baştan yükle herşeyi modeme reset at öyle gir

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Kaç gündür sorun yoktu. Şimdi veri değişiminden banada 5 dk lık ban attı. Hayırlısı olsun :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Ki oyuna girmeden önce hostu da yenilemiştim

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Veri değişiminden sonra 5-10 dakikalık yahut saatlik yediğiniz banlar sonrasında eğer hileli bir giriş gerçekleştirir iseniz 10 Yılınızı hayırlara vesile olması dileği ile şimdiden kutlayın. Report edildikten sonra incelenmek için askıya alınıyor hesap daha dikkatli olun tabi değerli bir hesap ise yoksa sallayın gitsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
tek bypassmı hilede actınmı
2 side açıktı. Bugüne kadar hep böyle kullanmıştım ki hileden olduğunu sanmıyorum hileden olsa 5 dk yemezdim. Şuan açıldı ban.
Post automatically merged:

Veri değişiminden sonra 5-10 dakikalık yahut saatlik yediğiniz banlar sonrasında eğer hileli bir giriş gerçekleştirir iseniz 10 Yılınızı hayırlara vesile olması dileği ile şimdiden kutlayın. Report edildikten sonra incelenmek için askıya alınıyor hesap daha dikkatli olun tabi değerli bir hesap ise yoksa sallayın gitsin.
Peki hile açmasak bypass ile girsek sadece yine yakalanma şansımız olur mu?

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
settings ayarlarından 1.4 var onu seçecekmiyiz ?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Tüm her şeyi silip yeniden yükledim son sürümleri ile birlikte. Host dahil. Hilenin de tüm özelliklerini açarak oynuyorum. ( No Recoil ile ). Ancak her şartta 10 dakika bann yiyorum. Ya oyun sonuna doğru ya da lobide beklerken. Bunu bi türlü aşamadım. Çözümü olan var mı?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Giriyorum hileyi açıyorum temalar açılıyo sonra Pubg Donuyo Nasıl düzelte bilirim

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende bypas artık inmiyor link arızalandı ?

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar acil yardım ! Xposedi kurdum ama cerberus 1.4 download bastığımda saçma sapan "bestvideo, alpha security " gibi saçma sapan şeyler indiriyor. Diğer pcde böyle bir sorun yaşamadan çalıştırmıştım ama bunda cerberusu indiremiyorum.

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
hahahhaha çok komik ya baypass fixlendi diye yazdım yazdıklarım silinmiş
2 saat önce ban yedim 5 saatliğine baypass vardı
sonra tencenti sildim dolaysıyla baypass da gitti tekrar ban yiyen hesabıma girdiğimde girdi şu an baypass kesinlikle sorunlu sakın ana hesabınızla girmeyin bakın hile demiyorum baypass diyorum
inanıp inanmamak size kalmış çok da umurumda değil açıkçası

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hahahhaha çok komik ya baypass fixlendi diye yazdım yazdıklarım silinmiş
2 saat önce ban yedim 5 saatliğine baypass vardı
sonra tencenti sildim dolaysıyla baypass da gitti tekrar ban yiyen hesabıma girdiğimde girdi şu an baypass kesinlikle sorunlu sakın ana hesabınızla girmeyin bakın hile demiyorum baypass diyorum
inanıp inanmamak size kalmış çok da umurumda değil açıkçası

Güncelinin zaten konusu forumda mevcut. 1.4.2 seçeneği var. Bypass oynayanlar da artık bir zahmet öncelikle yedek hesapta bir kaç oyun oynadıktan sonra istedikleri farklı hesaba geçsinler. Biraz da mantık gerekli, ne kadar legit oynarsanız o kadar ban riskiniz de azalır.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar acil yardım ! Xposedi kurdum ama cerberus 1.4 download bastığımda saçma sapan "bestvideo, alpha security " gibi saçma sapan şeyler indiriyor. Diğer pcde böyle bir sorun yaşamadan çalıştırmıştım ama bunda cerberusu indiremiyorum.

Burada bulunan koyunu inceleyip, yedek bir hesap ile dene istersen..

x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

Android tarayıcıdan dosya.tc den indirme yaparken bekleme süresi bitince bazen otomatik bir apk indiriyor. Yanılmıyorsam virüs ona dikkat et onu kurmadığına emin ol.
Emülatör'ün Ayarlar > Uygulamalar'da ismi olmayan yada sadece . olan bir uygulama kontrol et var ise kaldır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...