Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bypass kuruosan walhack bile gerek yok mobilde nasıl oynuyorsan öyle oyna yani sıkıntı cekmessin ha diom sıkıntı cekecem wal acacam adamın yanına gidip vuracam ban geliorum dio zaten

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beyler boşa kasıyorsunuz. İster hile aç ister açma. İster hosts dosyası değiştir ister değiştirme. İster phone.xml de değişiklik yap, ister ipconfig /flushdns yap, ister ip blockla neyi denerseniz deneyin işe yaramaz. 10 dakika banı her türlü yersiniz.

Yeni hesap açtığınızda ilk 10 oyun ban atmıyor genelde o ilk 10 oyundan 10 dakika ban dalgasına yakalanıyorsunuz sürekli. Bunun şu an bir çözümü yok. Ben 100 oyun attım hala ban yemedim diyenlere de inanmayın. Şu bypass ı kullanıp 10 dakika ban yemeyen yok çünkü

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
report ıle alakası yok banın. oyun yakaladıgı zaman ban atıyor bazen 1 gun atmıyor bazen oyunda 1 ban atıyor sansınıza artık

Üye
8 HİZMET YILI
beyler olay ip de bitiyor denedim bunu.kendi evimdeki modemde oyuna girdiğimde 1 oyun ya atıyom ya atmıyorum ban yiyorum.abimin evinde bağlandım aynı pc ile full oyun attım hiç ban yemedim.birde benim banlar hep 5 6 saattlik banlar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
beyler ban yemedim tencent sizi banlıyor onu virüs olarak gördüğü için pc ne kadar hile varsa kaldırın tencent silin baştan kurun pc tarama yaptırın ban falan yemessiniz sizi yakalamaz yani kolay kolay yani ben avrupada kasılmıorum başka yerlerde kasılıyorum

m0h

Üye
7 HİZMET YILI
i got alot of this problem "We have terminated you connection because of a data error with you client " how do i fix it ?

Üye
7 HİZMET YILI
Beyler şikayetten yiyosunuz arkadaşa dedim şikayet et beni diye attı 10 dk sonra 6 saatlik BAN attı. oyunda ban yameniz normal şikayet etme butonu parayla değil iyi oyunlar...
Post automatically merged:

6 saatlik ban yiyenler için çözüm "Emülatör açıkken hileyi kapatın giriş ekranına dönün,emülatörü komple kapatın görev yöneticisindende kapatın, Emülatörü açın oyunu açıp giriş yapın ban kalkacaktır :brainfree:."

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler şikayetten yiyosunuz arkadaşa dedim şikayet et beni diye attı 10 dk sonra 6 saatlik BAN attı. oyunda ban yameniz normal şikayet etme butonu parayla değil iyi oyunlar...

6 saatlik ban yiyenler için çözüm "Emülatör açıkken hileyi kapatın giriş ekranına dönün,emülatörü komple kapatın görev yöneticisindende kapatın, Emülatörü açın oyunu açıp giriş yapın ban kalkacaktır :brainfree:."
Peki ya 2 aylik vermişse ve ha bire değişiyor ise

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
bypass artık detected.Hileyi yapan arkadaş ta projeyi dondurduğunu duyurmuş.Yani artık bypassı unutun.Silin yeniden yükleyin emulatoru.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
10dk ban için çözdüm yok, buildprop, phone xml, ip reset, her 10 dk ban yediğimde emulatoru komple silip yeniden yüklüyorum, 3-4 el oynatıyor ama artık emulator indirme hızı 600 kbps düştü 1 saat sürüyor yeniden indirip girmek

Yeni version ücretli olacakmış (CERBERUS), çok fazla yayıldığı için ban yiyorduk zaten

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Farklı Bypass yöntemleri var ama güvenemiyorum onlara. Ciceron bu konuda devam etmesi lazım ki ücretli yaptığı takdir de hem kullanıcısı az olacak hemde reklamdan aldığı geliri düşecek. Ücretsiz olması da bizim gibi orta düzey kişileri mutlu edecek. Eeee ne demişler ''Kiminin parası kiminin hayır duası'' :brainfree::mum:

Üye
7 HİZMET YILI
bu cerberus kendı sıtesı nedır nasıl ıletısıme gecerız parası neyse verırız

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bu projeyi baştan beri takip ediyorum. Artik çalışmıyor. Ld playerde denedim tgb denedim yine ban yiyor. En çok ld playerde kaldi o da bir buçuk sezon dayandı fakat gecen 2 ay ban yedim. Hic hile açmadım. Yani her türlü o bani yiyeceksiniz o yüzden konuyu kapatmaniz daha faydalı olacaktır ki hilenin yapımcısı da projeyi durdurdu

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bypass büyük sitelerde paylaşıldığı için ücretli yapacağım dedi eger fazla duyulmasaydı paylaşmaya devam edecekti ama büyük siteler paylaşılınca artık paralı yapmanın zamanı geldi dedi kendisine şuanda bypass kullanılıyor bundan sonraki bypass artık paralı olacaktır dior ama alan kişi zaten ücretsiz paylaşır yine

bypass artık detected.Hileyi yapan arkadaş ta projeyi dondurduğunu duyurmuş.Yani artık bypassı unutun.Silin yeniden yükleyin emulatoru.
bypass arada emiletör atıo zaten bro farkına oynarken vardım bende

Farklı Bypass yöntemleri var ama güvenemiyorum onlara. Ciceron bu konuda devam etmesi lazım ki ücretli yaptığı takdir de hem kullanıcısı az olacak hemde dan aldığı geliri düşecek. Ücretsiz olması da bizim gibi orta düzey kişileri mutlu edecek. Eeee ne demişler ''Kiminin parası kiminin hayır duası'' :brainfree::mum:
üstat niye durdurdu dersen büyük siteler cok paylaştı ve yayıldı evelden cok yaygın deildi bu bypass zaten paralı olmasıda normal gelio niye dersen önüne gelen paylaşıo

Son düzenleme:
ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Bypas ın yapımcısı aravericegini söyledi ama proje uzerinde calışmaya devam ediceginide belitti güncellenince paylaşılıcaktır kullanmanızı önermiyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
büyük adamsınız vesselam .. babalar gününde en güzel hediye :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...