Peki ya 2 aylik vermişse ve ha bire değişiyor iseBeyler şikayetten yiyosunuz arkadaşa dedim şikayet et beni diye attı 10 dk sonra 6 saatlik BAN attı. oyunda ban yameniz normal şikayet etme butonu parayla değil iyi oyunlar...
Post automatically merged:
6 saatlik ban yiyenler için çözüm "Emülatör açıkken hileyi kapatın giriş ekranına dönün,emülatörü komple kapatın görev yöneticisindende kapatın, Emülatörü açın oyunu açıp giriş yapın ban kalkacaktır."
bypass arada emiletör atıo zaten bro farkına oynarken vardım bendebypass artık detected.Hileyi yapan arkadaş ta projeyi dondurduğunu duyurmuş.Yani artık bypassı unutun.Silin yeniden yükleyin emulatoru.
üstat niye durdurdu dersen büyük siteler cok paylaştı ve yayıldı evelden cok yaygın deildi bu bypass zaten paralı olmasıda normal gelio niye dersen önüne gelen paylaşıoFarklı Bypass yöntemleri var ama güvenemiyorum onlara. Ciceron bu konuda devam etmesi lazım ki ücretli yaptığı takdir de hem kullanıcısı az olacak hemde dan aldığı geliri düşecek. Ücretsiz olması da bizim gibi orta düzey kişileri mutlu edecek. Eeee ne demişler ''Kiminin parası kiminin hayır duası''![]()