Hocam konunun anlatımda video mevcut oradan bakıp uygulayabilirsin.bypass kurma hakkında yardım edecek biri varmı ilk defa kullanıcam
Hocam konunun anlatımda video mevcut oradan bakıp uygulayabilirsin.bypass kurma hakkında yardım edecek biri varmı ilk defa kullanıcam
Hocam konunun anlatımda video mevcut oradan bakıp uygulayabilirsin.
hocam videodakileri takip ediyorum fakat cposed kurulmuyor. tıklayınca zıp bulunamadıfığını söylüyor ne yapmam gerek yardımcı olurmusun
Post automatically merged:
arkadaslar xposed"i kuramıyorum indiriyor fakat kurmu8yor. açmaya çalıstığımda ise zip mevcut olmadığını söylüyor ne yapmam lazım yardımcı edin
kısa yoldan söylim sana : emulator ayarlarına gir kerberus u önce kurmussun o yüzden kabul etmiyor .. kerberus emulator ayarlarına ordan app kurulumu kaldır de. önce xposedi kur sonra kerberushocam videodakileri takip ediyorum fakat cposed kurulmuyor. tıklayınca zıp bulunamadıfığını söylüyor ne yapmam gerek yardımcı olurmusun
arkadaslar xposed"i kuramıyorum indiriyor fakat kurmu8yor. açmaya çalıstığımda ise zip mevcut olmadığını söylüyor ne yapmam lazım yardımcı edin
kanka by passın hile linkinden bahsediyorum benEKRANIN EN USTUNDE ORTADA MEMORYUI DOWNLOAD VAR ONU INDIR KARDEŞİM OYUNDAYKEN YONETICI OLARAK CALISTIR CIKAN SAYFADA SOLDA OYUNLARA TIKLA PUBG MOBILI BUL TIKLA VE USTTEKI DWORD HILESINI YUKLE DE HEPSI BU KADAR INSERT YADA HOME TUSU ACIP KAPAR KOLAY GELSIN
Ban riski artarMERHABA ARKADASLAR BUGUN İLK DEFA BY PASS KURDUM BILGISAYARIMA VE BY PASSLA ILGILI PEKDE BILGIM OLMAMASINA RAGMEN.SUANKI GUNCEL SURUM GAYET BASARILI BI SEKILDE CALISIYOR HERHANGI BI SIKINTI YASAMADIM SABAHDAN BERI BYPASSLI BI SEKILDE ANA HESABIMDA RANK KASTIM AZ ONCE AS OLDUM...SIMDILIK BI SORUN YOK YALNIZ ANLAMADIGIM KONU SU HOST DOSYASI BEN HOST DOSYASI FELAN BI SEY DEGİŞTİRMEDİM VE YUKLEMEDIM BU SEKILDE OYNAMAYA DEVAM ETSEN HERHANGI BIR BANLANMA GIBI BISEY OLURMU... TESEKKURLER...
Yanlış kurulum yapıyorsun çünkü. Emülatörü açıp yükleme ekranında iken geri dön ve Pubg Mobile logosunun olduğu kısımda F9 bas orada Browser göreceksin içerisine gir ve google da Es File araması yaparak indir. Es File kur kurumunu yaptıktan sonra ise Xposed.apk'yı Pubg Mobile senin bilgisayarında nerede kayıtlı ise orada kli dosyalarına giderek içerisinde TencentGamesShared gibisinden bir dosya göreceksin onun içerisine Xposed ve Cerberus 1.4..4 apksını at. Sonra emülatöre gel ve Es file aç %50 olan kısmına tıkla sonra onun aşağısında / oraya tıkla ardından data - share1 içerisine girerek Xposed ve Cerberus apklarını göreceksindir. Kurulumunu yaparsın. İyi forumlar
Pugb Android hile var mı yeniyim forumda bulamadım telefon huwai p9 lite 2017 işlemci kirin 655 walhack çalışır mı yoksa sadece anten mi çalışır cevaplarsan sevinirimXposed Link lincellenmiştir emilatör android sürümü eski oldugu için xposed yeni versiyonlarında calışmıyor.
abi ben pubg mobile oynarken hileyi acdigin anda oyun kasiyor amma daha onceki oyunlarda kasmiyordu __Haci bir yardimci olurmusunuz amma inboxa yazaraq --Tesekkurler ederim
ya bypass yaptıktan sonra bılgısayar resmen cokuyor pubg mobıle açıkken bunun nedenı nedır bi bendemi boyle sureklı donuyor kıtlenıyor fps 3 5 e kadar dusuyor
#redbuff admin cevaplarsan teşekkür ederim telefonum huwai p9 lite 2017 pugb Android hile var mı forum da bulamadım işlemci kirin 655 walhack çalışır mı yoksa sadece anten mi çalışır
Pugb Android hile var mı yeniyim forumda bulamadım telefon huwai p9 lite 2017 işlemci kirin 655 walhack çalışır mı yoksa sadece anten mi çalışır cevaplarsan sevinirim
Şuanda bypass yapımcısının paylaşmış olduğu en son sürüm budur. KONU BAŞIMERHABA IYI FORUMLAR. BEN DAHA EVVEL BY PASS HIC YAPMADIM. ŞUAN BULUNAN KONUDAKİ SÜRÜM EN SON OLANIMI. BUNUMU YAPMAM GEREKİYOR
Sorun teşkil edecek hiç bir durum yok. Bilgisayarında cracklı programın var ise o program, güncelle yapmasın ana sunucusundan ***** tarafından hosta ip bırakabilir en fazla o ipyi silmiş olursun. O da sorun çıkarmaz tekrardan cracklarsın.simdi host dosyasi bos kalirsa sorun olmaz mi sence