Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ne Olursunuz recoilde gelsin bypassda geldi banda atmaz

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hocam konunun anlatımda video mevcut oradan bakıp uygulayabilirsin.

hocam videodakileri takip ediyorum fakat cposed kurulmuyor. tıklayınca zıp bulunamadıfığını söylüyor ne yapmam gerek yardımcı olurmusun
Post automatically merged:

arkadaslar xposed"i kuramıyorum indiriyor fakat kurmu8yor. açmaya çalıstığımda ise zip mevcut olmadığını söylüyor ne yapmam lazım yardımcı edin

Son düzenleme:
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam videodakileri takip ediyorum fakat cposed kurulmuyor. tıklayınca zıp bulunamadıfığını söylüyor ne yapmam gerek yardımcı olurmusun

arkadaslar xposed"i kuramıyorum indiriyor fakat kurmu8yor. açmaya çalıstığımda ise zip mevcut olmadığını söylüyor ne yapmam lazım yardımcı edin

Yanlış kurulum yapıyorsun çünkü. Emülatörü açıp yükleme ekranında iken geri dön ve Pubg Mobile logosunun olduğu kısımda F9 bas orada Browser göreceksin içerisine gir ve google da Es File araması yaparak indir. Es File kur kurumunu yaptıktan sonra ise Xposed.apk'yı Pubg Mobile senin bilgisayarında nerede kayıtlı ise orada kli dosyalarına giderek içerisinde TencentGamesShared gibisinden bir dosya göreceksin onun içerisine Xposed ve Cerberus 1.4..4 apksını at. Sonra emülatöre gel ve Es file aç %50 olan kısmına tıkla sonra onun aşağısında / oraya tıkla ardından data - share1 içerisine girerek Xposed ve Cerberus apklarını göreceksindir. Kurulumunu yaparsın. İyi forumlar

Uzman Üye
7 HİZMET YILI

kısa yoldan söylim sana : emulator ayarlarına gir kerberus u önce kurmussun o yüzden kabul etmiyor .. kerberus emulator ayarlarına ordan app kurulumu kaldır de. önce xposedi kur sonra kerberus

Üye
7 HİZMET YILI
veri hatası sebebiyle 1 gün banlandım bu bi dosyları silince düzeliyordu sanırsam help

Üye
7 HİZMET YILI
EKRANIN EN USTUNDE ORTADA MEMORYUI DOWNLOAD VAR ONU INDIR KARDEŞİM OYUNDAYKEN YONETICI OLARAK CALISTIR CIKAN SAYFADA SOLDA OYUNLARA TIKLA PUBG MOBILI BUL TIKLA VE USTTEKI DWORD HILESINI YUKLE DE HEPSI BU KADAR INSERT YADA HOME TUSU ACIP KAPAR KOLAY GELSIN
kanka by passın hile linkinden bahsediyorum ben

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
benim tencent budyde herhagi bi ınternete gırecek arama motoru gozukmuyor. guncel surum var sızce sorun ne

Üye
6 HİZMET YILI
abi ben pubg mobile oynarken hileyi acdigin anda oyun kasiyor amma daha onceki oyunlarda kasmiyordu __Haci bir yardimci olurmusunuz amma inboxa yazaraq --Tesekkurler ederim

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
MERHABA ARKADASLAR BUGUN İLK DEFA BY PASS KURDUM BILGISAYARIMA VE BY PASSLA ILGILI PEKDE BILGIM OLMAMASINA RAGMEN.SUANKI GUNCEL SURUM GAYET BASARILI BI SEKILDE CALISIYOR HERHANGI BI SIKINTI YASAMADIM SABAHDAN BERI BYPASSLI BI SEKILDE ANA HESABIMDA RANK KASTIM AZ ONCE AS OLDUM...SIMDILIK BI SORUN YOK YALNIZ ANLAMADIGIM KONU SU HOST DOSYASI BEN HOST DOSYASI FELAN BI SEY DEGİŞTİRMEDİM VE YUKLEMEDIM BU SEKILDE OYNAMAYA DEVAM ETSEN HERHANGI BIR BANLANMA GIBI BISEY OLURMU... TESEKKURLER...
Ban riski artar

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaslar bu Tencent Gaming Buddy çince yapıyorum ama ara yuzu ıng kalıyor bunun bı cozumu var mıı acıl yardım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
mk oyuna girdim bypass var diye hile açmıyorum adamın teki geldi 4 kişilik takımımızı parçaladı geçti direk izliyorum adamı scrala 6x takmıs aımbotu açmıs tum oyunun anasını belliyor 30 kil alıp çıktı sizdende boyleleri varsa beyler lutfen bokunu cıkarmayın ya su hilelerin karsıdakiler mobıle mk

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hilenin hakkını sonuna kadar vermek lazım. adamın eline saglık.
bende aynısını yapıyorum.aynısını yapmasam ne işim var bu sitede . ismi üzerinde hile sitesi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yanlış kurulum yapıyorsun çünkü. Emülatörü açıp yükleme ekranında iken geri dön ve Pubg Mobile logosunun olduğu kısımda F9 bas orada Browser göreceksin içerisine gir ve google da Es File araması yaparak indir. Es File kur kurumunu yaptıktan sonra ise Xposed.apk'yı Pubg Mobile senin bilgisayarında nerede kayıtlı ise orada kli dosyalarına giderek içerisinde TencentGamesShared gibisinden bir dosya göreceksin onun içerisine Xposed ve Cerberus 1.4..4 apksını at. Sonra emülatöre gel ve Es file aç %50 olan kısmına tıkla sonra onun aşağısında / oraya tıkla ardından data - share1 içerisine girerek Xposed ve Cerberus apklarını göreceksindir. Kurulumunu yaparsın. İyi forumlar

Vaktini ayırıp yardımcı olduğun için müteşekilim, fakat sorun başka birseymiş kompili herşeyi kaldırıp videodaki adımları daha düzenli takip ederek sorunu çözdüm. Tekrardan zaman ayırdığın için sağol

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ya bypass yaptıktan sonra bılgısayar resmen cokuyor pubg mobıle açıkken bunun nedenı nedır bi bendemi boyle sureklı donuyor kıtlenıyor fps 3 5 e kadar dusuyor

Üye
6 HİZMET YILI
#redbuff admin cevaplarsan teşekkür ederim telefonum huwai p9 lite 2017 pugb Android hile var mı forum da bulamadım işlemci kirin 655 walhack çalışır mı yoksa sadece anten mi çalışır

Xposed Link lincellenmiştir emilatör android sürümü eski oldugu için xposed yeni versiyonlarında calışmıyor.
Pugb Android hile var mı yeniyim forumda bulamadım telefon huwai p9 lite 2017 işlemci kirin 655 walhack çalışır mı yoksa sadece anten mi çalışır cevaplarsan sevinirim

x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
abi ben pubg mobile oynarken hileyi acdigin anda oyun kasiyor amma daha onceki oyunlarda kasmiyordu __Haci bir yardimci olurmusunuz amma inboxa yazaraq --Tesekkurler ederim

ya bypass yaptıktan sonra bılgısayar resmen cokuyor pubg mobıle açıkken bunun nedenı nedır bi bendemi boyle sureklı donuyor kıtlenıyor fps 3 5 e kadar dusuyor

Hileyi açtığında kasma olayı normal zira hile durmadan renderlama (adam, silah vb) yapıyor. Sana sadece biraz daha PC nin performansını arttırmanı tavsiye edebilirim. KONU

#redbuff admin cevaplarsan teşekkür ederim telefonum huwai p9 lite 2017 pugb Android hile var mı forum da bulamadım işlemci kirin 655 walhack çalışır mı yoksa sadece anten mi çalışır

Pugb Android hile var mı yeniyim forumda bulamadım telefon huwai p9 lite 2017 işlemci kirin 655 walhack çalışır mı yoksa sadece anten mi çalışır cevaplarsan sevinirim

Sitede yok diye biliyorum ama yinede arayabilirsin. Ayrıca telefondan yapılan hilelerde ban riskin diğerine göre biraz daha fazla bilgin olsun derim.

MERHABA IYI FORUMLAR. BEN DAHA EVVEL BY PASS HIC YAPMADIM. ŞUAN BULUNAN KONUDAKİ SÜRÜM EN SON OLANIMI. BUNUMU YAPMAM GEREKİYOR
Şuanda bypass yapımcısının paylaşmış olduğu en son sürüm budur. KONU BAŞI

simdi host dosyasi bos kalirsa sorun olmaz mi sence
Sorun teşkil edecek hiç bir durum yok. Bilgisayarında cracklı programın var ise o program, güncelle yapmasın ana sunucusundan ***** tarafından hosta ip bırakabilir en fazla o ipyi silmiş olursun. O da sorun çıkarmaz tekrardan cracklarsın.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bypass işlemini yaptım , ama başarılı olduğunu nasıl anlayacağım ? Yani 2-3 kez barak atanların lobisine girdim sordum amulatoruz dedıler. Telefondayken emulatorlerler gırıldıgınde uyarı verıyordu , bunda vermedi. Acaba bypass olmadı mı ? Tam olarak nasıl anlarım =?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...