Evet ama ban yiyen kişi belki de hileyi abarttığı için yemiştir. Ya da açmaması gereken bir özelliği açtığı için yemiştir. Burasını da bilemezsin işte o yüzden çoğu şey kullanıcıya da bağlı olabiliyor kardeşim.
Post automatically merged:
@KairoX Cerberus 1.4.4 indireceksin. Linkler farklı olabilir ama konuda olan link güncel. Xposed sürümü zaten stabil 3.2 - 3.7 versiyonu da bulunmakta ancak 2.7 sürümü ile TGB daha uyumlu olduğundan tercih ediliyor. İyi forumlar
Şimdi tencentten "orta doğu" "plaitnyum 5" "fpp" girmeye çalışıyorum. Resmen hep 6 dakka 32 saniye çıkıyo. Ama telefondan giriyorum basar basmaz giriyo. Bu nedenle tencente bypass atıyorum. Tencentte basar basmaz girer hale geliyo. Oyunda zaten hile açma gereksinimi duymuyorum. Komando görevi yaparken dwordun espsini açıyorum sadece. Yani hiç hilem yok. Ama bu konuyu açan kişinin belirttiği gibi başka bi yerden aldım diyo ya, o siteye girdim. Güncel yorumlarda oyuncu ld ve memu sadece girmiş, hiç hile falan yok ban atmış. Sırada tencent var diyenler olmuş. Sadece ve sadece oturumu açar açmaz ldp + cerberus tan 10 sene yemiş.
Şimdi pubgm bi sezon sonu bi de sezon başı oyunu umursuyo güncelleme falan getiriyolar, raporları kontrol ediyolar ya, ya ban atarsa, memorynin sahip olduğu aimbot zamanındaki gibi bi ban dalgası yaşarsa millet, birisi buraya ban yedim diye yazmazsa nasıl bilecez, nasıl güvenecez?
her pc açıp kapatığımızda aynı işlemi yapıcakmıyız (freworke girme vs.)
kardesım aslında su host dosyasını pek anlamadıgım ıcın yapmadım bırısı dıyor yapsan ıyı olur bırısı yapmana gerek yok.... bende dedım ben suana kadar yapmadım bısey yok...suan senın dedıgın yontemı yaptım komut isteminden ipconfig /flushdns deyıp enterledım dns ayarlarını sıfırladı galıba...bunu her oyuna gırdıgımde yapmam gerekıyor oyle mı ??? yardımın ıcın tesekkurler sımdıden...Sadece Bypass yapacak isen Hosts dosyasına çok da gerek yok. Eğer dosyayı klasör izni vererek açamıyor isen Hosts dosyanı masaüstüne al not defteri ile aç ve burada verilen hosts dosyasının içinde ki verileri içine at. Masaüstüne atamıyor isen dosya ve klasör izinlerinin yetkilerini iyice kontrol etmeni tavsiye ederim. Hiç çözüm bulamıyor isen de Komut İstemine - ipconfig /flushdns yazıp enter'layarak da yapabilirsin. İyi forumlar
Bir şey olduktan sonra hosts dosyasını atarsınÇok da şey yapmamak lazım.
@MadaraUchiha Görür ise ilgilenir dostum. Bildiğim kadarı ile kendisi kullanıyordu ancak Root olması gerek. İyi forumlar
Hocam buradaki xposed sürümünü indiriyorum herşey tamam fakat bypass olmuyor. Şöyle bi yazi cikiyor xposeddeEvet ama ban yiyen kişi belki de hileyi abarttığı için yemiştir. Ya da açmaması gereken bir özelliği açtığı için yemiştir. Burasını da bilemezsin işte o yüzden çoğu şey kullanıcıya da bağlı olabiliyor kardeşim.
@KairoX Cerberus 1.4.4 indireceksin. Linkler farklı olabilir ama konuda olan link güncel. Xposed sürümü zaten stabil 3.2 - 3.7 versiyonu da bulunmakta ancak 2.7 sürümü ile TGB daha uyumlu olduğundan tercih ediliyor. İyi forumlar
kardesım aslında su host dosyasını pek anlamadıgım ıcın yapmadım bırısı dıyor yapsan ıyı olur bırısı yapmana gerek yok.... bende dedım ben suana kadar yapmadım bısey yok...suan senın dedıgın yontemı yaptım komut isteminden ipconfig /flushdns deyıp enterledım dns ayarlarını sıfırladı galıba...bunu her oyuna gırdıgımde yapmam gerekıyor oyle mı ??? yardımın ıcın tesekkurler sımdıden...
Merhaba.
project_cerberus_1.4.4.apk isimli dosyanın linki emilator de açılmıyor. Bilgisayarda indirirken sorun yok amak emilatör tarayıcısında açılmıyor. Yardım.
teamweaver den yardım edebilecek olan var mı
10 dakikalık ban sorunu hiç bir yöntem ile düzelmiyor bir kaç gündür mevcut, var mı icabına bakan biri yardım lütfen
aynen bende aynı senın durumundayım ben bıde ayretten ızlemeyı acıyorum sadece bayadır da kullanıyorum hıcbısey olmadı18 hazırandan berı bypasslı bır sekılde oynuyorum herhangı bır ban yada baska bısey olmadı...sadece korktugum su host dosyasını felan hıc degıstırmedım belkı bısey olursa bu yuzden olur ama su zamana kadar hıc bısey olmadı bende....
Öyle bir ban yiyen daha yok kolpa yapma" BANNED 10 YEAR "
EFSANE CAR GITTI KULLANMAYIN
Detect oldu artik
10 yil verdi direk istemci kaynakli tespit diyor bypass detect oldu +1000 kisi sadece bu forumdan kullaniyor tabi detect olur
3650 gün ban yedi kardesim yalan değil 10 dk sonra ss atarımÖyle bir ban yiyen daha yok kolpa yapma
banada ilk böyle oldu sabahOyunun sonlarında 10 dakika ban attı sadece bi dahakine daha uzun mu atar yoksa tekrar 10 dk mı atar