Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
her pc açıp kapatığımızda aynı işlemi yapıcakmıyız (freworke girme vs.)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Evet ama ban yiyen kişi belki de hileyi abarttığı için yemiştir. Ya da açmaması gereken bir özelliği açtığı için yemiştir. Burasını da bilemezsin işte o yüzden çoğu şey kullanıcıya da bağlı olabiliyor kardeşim.
Post automatically merged:

@KairoX Cerberus 1.4.4 indireceksin. Linkler farklı olabilir ama konuda olan link güncel. Xposed sürümü zaten stabil 3.2 - 3.7 versiyonu da bulunmakta ancak 2.7 sürümü ile TGB daha uyumlu olduğundan tercih ediliyor. İyi forumlar

Şimdi tencentten "orta doğu" "plaitnyum 5" "fpp" girmeye çalışıyorum. Resmen hep 6 dakka 32 saniye çıkıyo. Ama telefondan giriyorum basar basmaz giriyo. Bu nedenle tencente bypass atıyorum. Tencentte basar basmaz girer hale geliyo. Oyunda zaten hile açma gereksinimi duymuyorum. Komando görevi yaparken dwordun espsini açıyorum sadece. Yani hiç hilem yok. Ama bu konuyu açan kişinin belirttiği gibi başka bi yerden aldım diyo ya, o siteye girdim. Güncel yorumlarda oyuncu ld ve memu sadece girmiş, hiç hile falan yok ban atmış. Sırada tencent var diyenler olmuş. Sadece ve sadece oturumu açar açmaz ldp + cerberus tan 10 sene yemiş.

Şimdi pubgm bi sezon sonu bi de sezon başı oyunu umursuyo güncelleme falan getiriyolar, raporları kontrol ediyolar ya, ya ban atarsa, memorynin sahip olduğu aimbot zamanındaki gibi bi ban dalgası yaşarsa millet, birisi buraya ban yedim diye yazmazsa nasıl bilecez, nasıl güvenecez?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şimdi tencentten "orta doğu" "plaitnyum 5" "fpp" girmeye çalışıyorum. Resmen hep 6 dakka 32 saniye çıkıyo. Ama telefondan giriyorum basar basmaz giriyo. Bu nedenle tencente bypass atıyorum. Tencentte basar basmaz girer hale geliyo. Oyunda zaten hile açma gereksinimi duymuyorum. Komando görevi yaparken dwordun espsini açıyorum sadece. Yani hiç hilem yok. Ama bu konuyu açan kişinin belirttiği gibi başka bi yerden aldım diyo ya, o siteye girdim. Güncel yorumlarda oyuncu ld ve memu sadece girmiş, hiç hile falan yok ban atmış. Sırada tencent var diyenler olmuş. Sadece ve sadece oturumu açar açmaz ldp + cerberus tan 10 sene yemiş.

Şimdi pubgm bi sezon sonu bi de sezon başı oyunu umursuyo güncelleme falan getiriyolar, raporları kontrol ediyolar ya, ya ban atarsa, memorynin sahip olduğu aimbot zamanındaki gibi bi ban dalgası yaşarsa millet, birisi buraya ban yedim diye yazmazsa nasıl bilecez, nasıl güvenecez?

Ben senin amacını anlamış değilim şu an. Ban riski zaten her zaman mevcut, ben No Recoil kullanmam yahut Legit oynarım banlanmam adam abartır banlanır.

her pc açıp kapatığımızda aynı işlemi yapıcakmıyız (freworke girme vs.)

Her hile dosyasında yada dosyalarında mutlaka virüs vardır. Windows Defender ise bunları riskli görerek algılar sana sormadan hasarlı göstererek de arşivi temizler. Ancak sen onu susturur isen bir şey göremeyeceği için yapamaz da.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende oldukça stabil çalışıyor 1.4.4 ten beri. Ban yiyorsanız bilin ki abartıyorsunuz ben normal oyunumu oynuyorum. Sakince oynayın ban yemezsiniz.

Üye
7 HİZMET YILI
Sadece Bypass yapacak isen Hosts dosyasına çok da gerek yok. Eğer dosyayı klasör izni vererek açamıyor isen Hosts dosyanı masaüstüne al not defteri ile aç ve burada verilen hosts dosyasının içinde ki verileri içine at. Masaüstüne atamıyor isen dosya ve klasör izinlerinin yetkilerini iyice kontrol etmeni tavsiye ederim. Hiç çözüm bulamıyor isen de Komut İstemine - ipconfig /flushdns yazıp enter'layarak da yapabilirsin. İyi forumlar

Bir şey olduktan sonra hosts dosyasını atarsın :) Çok da şey yapmamak lazım.

@MadaraUchiha Görür ise ilgilenir dostum. Bildiğim kadarı ile kendisi kullanıyordu ancak Root olması gerek. İyi forumlar
kardesım aslında su host dosyasını pek anlamadıgım ıcın yapmadım bırısı dıyor yapsan ıyı olur bırısı yapmana gerek yok.... bende dedım ben suana kadar yapmadım bısey yok...suan senın dedıgın yontemı yaptım komut isteminden ipconfig /flushdns deyıp enterledım dns ayarlarını sıfırladı galıba...bunu her oyuna gırdıgımde yapmam gerekıyor oyle mı ??? yardımın ıcın tesekkurler sımdıden...

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba.
project_cerberus_1.4.4.apk isimli dosyanın linki emilator de açılmıyor. Bilgisayarda indirirken sorun yok amak emilatör tarayıcısında açılmıyor. Yardım.

teamweaver den yardım edebilecek olan var mı

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Evet ama ban yiyen kişi belki de hileyi abarttığı için yemiştir. Ya da açmaması gereken bir özelliği açtığı için yemiştir. Burasını da bilemezsin işte o yüzden çoğu şey kullanıcıya da bağlı olabiliyor kardeşim.

@KairoX Cerberus 1.4.4 indireceksin. Linkler farklı olabilir ama konuda olan link güncel. Xposed sürümü zaten stabil 3.2 - 3.7 versiyonu da bulunmakta ancak 2.7 sürümü ile TGB daha uyumlu olduğundan tercih ediliyor. İyi forumlar
Hocam buradaki xposed sürümünü indiriyorum herşey tamam fakat bypass olmuyor. Şöyle bi yazi cikiyor xposedde
The latest version of xposed is currently not active.did you install the franework and reboot?

Bi yardimci olurmusun

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben bypassli oynuyorum daha bi sikinti cikmadi her zamanda host dosyasini degistiriyorum sikinti yapmayacakdir karsima hep telefondan geliyo ama evo alaninda emulatirle karsilasiyoz

Üye
8 HİZMET YILI
10 dakikalık ban sorunu hiç bir yöntem ile düzelmiyor bir kaç gündür mevcut, var mı icabına bakan biri yardım lütfen

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@Gfbkadirr Xposed.apk ve Cerberus 1.4.4.apk kurduktan sonra Xposed apk içerisine girerek Firemork / Install tıklayacaksın ve gelecek olan seçenekleri onayladıktan sonra kendisini yeniden başlatacak. Başlattıktan sonra yeniden Xposed apk içerisine girerek Modules kısmında Cerberus 1.4.4 seçeneğini seçerek Cerberus apk içerisine gireceksin. Emülatörü kapatıp yeniden başlatarak Cerberus içerisine gir ve BY-PASS seçeneğini seç ve emülatörü yeniden başlatarak oyuna gir. O zaman aktif olur. İyi forumlar

kardesım aslında su host dosyasını pek anlamadıgım ıcın yapmadım bırısı dıyor yapsan ıyı olur bırısı yapmana gerek yok.... bende dedım ben suana kadar yapmadım bısey yok...suan senın dedıgın yontemı yaptım komut isteminden ipconfig /flushdns deyıp enterledım dns ayarlarını sıfırladı galıba...bunu her oyuna gırdıgımde yapmam gerekıyor oyle mı ??? yardımın ıcın tesekkurler sımdıden...

Evet zaten 5 saniyelik bir iş herhangi bir sıkıntı yaşamazsın. İyi forumlar

Merhaba.
project_cerberus_1.4.4.apk isimli dosyanın linki emilator de açılmıyor. Bilgisayarda indirirken sorun yok amak emilatör tarayıcısında açılmıyor. Yardım.

teamweaver den yardım edebilecek olan var mı

Tarayıcı da açmayacaksın zaten. Tarayıcı gir ve ES File Maneger indir kurulumunu yap. İndirdiğin Xposed ve Cerberus apk'yı ise C: Temp / TxGameDownload / MobileGamePcShared içerisine at. Sonra emülatör başladığı esnada F9 ekranında iken Es file gir %50 kısmına tıkla ondan sonra / işaretine tıkla sırası ile data / share1 klasörüne gir ve oradan önce Cerberus 1.4.4 apksını sonra da Xposed.apk apksını kur. Kurulum işlemi bitince Xposed içerisine girerek Framork / Install diyerek işlemleri yap emülatörü yeniden başlatacaktır. Başlattıktan sonra yine Xposed içerisine girerek Modules kısmında ki Cerberus 1.4.4 işaretini seç ve Cerberus apk aç. Yeniden emülatörü başlat yine Cerberus içerisine gir ve BY-PASS seçeneğini seçtikten sonra geri gelerek oyunu başlat. Artık mobilsiniz, iyi forumlar.

10 dakikalık ban sorunu hiç bir yöntem ile düzelmiyor bir kaç gündür mevcut, var mı icabına bakan biri yardım lütfen

Maalesef onun için herhangi bir çözüm yok DNS sabitlemeniz gerekebilir bu da diğer internet işlerinizi aksatır. Güncelleme ile düzelir büyük ihtimalle ban kuyruğuna takılmışsın. Geçmiş olsun iyi forumlar.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bugun habire 10 dk yiyoz bugune kadar bi sıkıntı yoktu varmı aynı sorunu yaşıyan

Üye
7 HİZMET YILI
S.A beyler şu an itibari ile bypass çöp oldu sanırım 10 saniyede bir sunucu bağlantısı kesildi hatası ile lobiye atıyor
ve ardı sıra 10 dk ban atıyor :)

Biraz beklemekte fayda var :D

Üye
7 HİZMET YILI
Surekli sunucu baglanti hatasi doyor lobiye atiyor. Cok sıkıcı bi durum

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
18 hazırandan berı bypasslı bır sekılde oynuyorum herhangı bır ban yada baska bısey olmadı...sadece korktugum su host dosyasını felan hıc degıstırmedım belkı bısey olursa bu yuzden olur ama su zamana kadar hıc bısey olmadı bende....
aynen bende aynı senın durumundayım ben bıde ayretten ızlemeyı acıyorum sadece bayadır da kullanıyorum hıcbısey olmadı

Üye
8 HİZMET YILI
" BANNED 10 YEAR "
EFSANE CAR GITTI KULLANMAYIN
Detect oldu artik

10 yil verdi direk istemci kaynakli tespit diyor bypass detect oldu +1000 kisi sadece bu forumdan kullaniyor tabi detect olur
Öyle bir ban yiyen daha yok kolpa yapma

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ban yememe çozumu ise çok basit
1) Cerberus u sil
2) PUBG Mobile sil
3) Emülatör Sd kart düzelt - önbelleği temizle
4) emülatörü kapat

Üye
9 HİZMET YILI
Oyunun sonlarında 10 dakika ban attı sadece bi dahakine daha uzun mu atar yoksa tekrar 10 dk mı atar

Üye
7 HİZMET YILI
beyler yaklaşık 5 6 saatlık ban atıyor bana ama host kurmuyorum hılede yok sadece bypass cozumu varmı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bilen varsa cözümünü anlatsın lütfen herseyi kaldırıp tekrar kurdum yine aynı şekilde ban atmaya başladı 10 dk sonra geri giriyorum problem olmuyor sonra tekrar ban.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...