exitlag ne dnsde bildimiz google dnsleri filanmı yada kullandığın dns neherhangi bir ssorun yok. hile + bypas aimbot açık.
Exitlag+host +dns ön bellek temizlenip girildi
Bypassı sildim ve ayrıca telefondan giriyorum ama süreli sürekli ban yiyorum oyuna giremiyorum
her girdigimde aynısını alıyorum oyuna gırıs yapamıyorumAynen bunu ben 2 kere aldım bypass yaparken. Güncellemeye kadar şu sıralarda bi daha bypass yapmamak gerek. bu 5 dakkalık banı, kablolu lan bağlantım varken aldım üstelik. Bilgisi olan var mı
ben her defasinda yapiyorum ama oyunda ilk 15 dakikadan sonra veri degisimi hatasi aliyorum 10 dk banSelam kurdum oldu her oyuna girdiğimizde
cmd.exe (as admin)
ipconfig /flushdns
OR
sc config "Dnscache" start= disabled
sc stop "Dnscache"
Bu komutları yapmamız şart mı arkadaşlar RP ile oynuyorum hesabımı riske atmak istemiyorum 10 dakika sorun değil ama 10 yıl yememek için yukarıda ki adımları her defasında yapmam mı gerekir ? Tşkler şimdiden programı yapanında ellerine sağlık
ben her defasinda yapiyorum ama oyunda ilk 15 dakikadan sonra veri degisimi hatasi aliyorum 10 dk ban
Post automatically merged:
bence yeni guncellemeni beklemek daha iyi..cunki her sezonun sonu boyle oluyor.riske atmamak lazim..
Reis ilk dedigin tamamda OR dan sonrakine bir daha anlatırmısın ne yapıcazSelam kurdum oldu her oyuna girdiğimizde
cmd.exe (as admin)
ipconfig /flushdns
OR
sc config "Dnscache" start= disabled
sc stop "Dnscache"
Bu komutları yapmamız şart mı arkadaşlar RP ile oynuyorum hesabımı riske atmak istemiyorum 10 dakika sorun değil ama 10 yıl yememek için yukarıda ki adımları her defasında yapmam mı gerekir ? Tşkler şimdiden programı yapanında ellerine sağlık
Konuyu açan ben değilim kardeşim o kadar bilgim yok ayrıca sorunsuz çalışıyor şuan 6 el attım sıkıntı yok çok şükürReis ilk dedigin tamamda OR dan sonrakine bir daha anlatırmısın ne yapıcaz