Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çözüm güncellemeyi beklemek arkadaşlar. Ranklar sıfırlanınca fix alır yeniden uygulama sabır edin ve dikkatli olun biraz da emülatör olarak farklı modları oynayın. İyi forumlar

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
10 DK BAN YIYENLER OLMUS HEP BENDE SORUN YOK 2 HAFTADIR

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
herhangi bir ssorun yok. hile + bypas aimbot açık.

Exitlag+host +dns ön bellek temizlenip girildi

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
veri değişimi hatası dedi modemi resetlediğimde düzelen uygulama suan düzelmiyor, dns yi temizledim sorun hala aynı. bi çözüm önerebilecek var mı:)

Üye
7 HİZMET YILI
Bypassı sildim ve ayrıca telefondan giriyorum ama süreli sürekli ban yiyorum oyuna giremiyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bypassı sildim ve ayrıca telefondan giriyorum ama süreli sürekli ban yiyorum oyuna giremiyorum

İnşallah bu oyunda rules of survival gibi tertemiz bir hale gelir. Ben emülatör ve esp; arkadaşım ne hile görmüş ne emülatör görmüş telefondan giriyo beraber takılıyoruz. Ona adamların yerlerini gösterip vurdurtuyorum. Maçın son alınanda sunucu bağlantısı kesildi ve veri değişimi yazdı. 10 dakka ban atmış. Sezon 2 den beri oynadığı hesabı var resmen. Benim emülatör olmam bile şu an ban attırıyo takımımdakilere.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Selam kurdum oldu her oyuna girdiğimizde
cmd.exe (as admin)

ipconfig /flushdns

OR

sc config "Dnscache" start= disabled
sc stop "Dnscache"

Bu komutları yapmamız şart mı arkadaşlar RP ile oynuyorum hesabımı riske atmak istemiyorum 10 dakika sorun değil ama 10 yıl yememek için yukarıda ki adımları her defasında yapmam mı gerekir ? Tşkler şimdiden programı yapanında ellerine sağlık

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
cmd.exe (as admin)

ipconfig /flushdns

OR

sc stop "Dnscache"

Bu komutları yapmamız şart mı arkadaşlar RP ile oynuyorum hesabımı riske atmak istemiyorum 10 dakika sorun değil ama 10 yıl yememek için yukarıda ki adımları her defasında yapmam mı gerekir ? Tşkler şimdiden programı yapanında ellerine sağlık
ben her defasinda yapiyorum ama oyunda ilk 15 dakikadan sonra veri degisimi hatasi aliyorum 10 dk ban
Post automatically merged:

bence yeni guncellemeni beklemek daha iyi..cunki her sezonun sonu boyle oluyor.riske atmamak lazim..

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
ben her defasinda yapiyorum ama oyunda ilk 15 dakikadan sonra veri degisimi hatasi aliyorum 10 dk ban
Post automatically merged:

bence yeni guncellemeni beklemek daha iyi..cunki her sezonun sonu boyle oluyor.riske atmamak lazim..

Yeni mi çıktı bu ban işi biz keşfettik ya ondandır bunda en azından Araplarla uğraşmayız hileye de gerek yok mobille eşleştikten sonra

Üye
7 HİZMET YILI
cmd.exe (as admin)

ipconfig /flushdns

OR

sc stop "Dnscache"

Reis ilk dedigin tamamda OR dan sonrakine bir daha anlatırmısın ne yapıcaz

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Oyundaydım veri deiğişimi hatası aldım hile olarak ise dego kullanıyordum tekrar girmek istediğimde bu hatayı aldım ne yapmam gerek

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Şöyle bir şeyi, günlük key ile VIP hile kullanan bir arkadaşımdan öğrendim. Bu dediği bypass ve vipler için geçerli. "Aslında ban yiyorsun ama tam ban'a doğru giderken internet bağlantını kesiyo, bu nedenle oyun sana veri istemcinde bir sorun var diyo ve sana her telefondan giren normal oyuncuya da atabileceği gibi "git bağlantını düzelt öyle gel" banı atıyo". dedi. Yani aslında 10 dakka ban yerken siz 10 yıllık gerçek banı yiyorsunuz, ama program internet bağlantınızı ve dns ayarlarınızla oynadığı için ban size vurmuyo savuşturuluyo. O nedenle flushdns falan yapmanızı istiyo cerberus ki eski ip'nizi bozup banı savuşturabilsin. O nedenle kimsenin 3 saniye bile ban yedim, demeyeceği bir bypass güncellemesine kadar beklenilmesi, temiz bir tencentle oynanılması gerekiyo diye düşünüyorum. Pubm sezon başı ve sezon sonu "tavuklarına" taktıkları için oyunu....

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
rsthosts v2 ile restaurer desek sadece 2-3 günde 1 host değişir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...