Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kısa süreli ban yiyen arkadaşlar şurada ki konuya göz atabilirsiniz. İyi forumlar

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
beyler unvanlar bypassdan dolayımı silindi?terminator unvaninanda dune kadar ilk 7 de gidiyordum.simdi yok olmus unvan suresi dolmus dige mesaj geldi

Üye
6 HİZMET YILI
Başka takım arkadaşlarla girince emulatör saptandı diyor neden çalışmıyor kendi arkadaşlarımla girince bilgisi olan ?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Admın sureklı bana atıyor 1 gun fln suan banlı acıldgında gırıyorm oyuna gırmeden 1 gun daha ban atıyor sorunu cozebılcek bırısı warmı ?

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Erangelde de ban yedi. 3 saat ban yedim.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Konu dişi ama görevler bitti 93level de tıkandık illa uc satın alarak mı 100 olabiliyoruz ?

Üye
7 HİZMET YILI
dediginizin aynısını birebir yaptık fakat 2 oyun sonrası attı yıne

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ban yememek icin host dosyasini her zaman restliyom cerberus burdan indiremedim kendim indirip kurup ayarladim internetten es dosya yoneticisi ile actim oyle kabul etti emulator baska turlu bi program indirmene izin vermiyo sıkınti olmaz ise bakam as dan fatihe yukselip rank kascam emulatore giriste dikkat edin oyun tam acildiktan sonra hileyi acin ki oyun kafayi yemesin arada bug yapiyo erken acinca bide surekli esp kafayi yiyosa hileyi tekrar baslatmak zorunda kaliyosaniz araca binerken kendiniz kirmizi kutucuk olmasin yoksa sapitiyo aractan 2 3 defa inip binin kendi kutucugunuz gozukmuyosa sikinti yok burdan gelistiriciye sesleniyorum oyun icinde cok fazla esp sapitiyo bazen hile kullanip kullanmadigimi anlamiyom birde aracda iken dusmani gostermedigi oluyo son olarakta aim pompalida acayip sapitiyo onun icin kendim cozum buldum smoth seviyesini 5 yapiyom sikinti cozuluyoda en cok da oyun icinde hilenin gitmesi koyuyo ya araplara karsi falan oynarken

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Reset atın pcye oyle yapın.. Hala devam ediyorsa sil uygulamayı tencetı temızle

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bana 5 saat diyor yaptım aynılarını ama bence bypassa lazım guncelleme

Üye
7 HİZMET YILI
Selam;
Burda ya da başka sitelerde bahsedilen "10dakkalık bana %100 çözüm" denilen herşeyi yaptım. Malesef işe yaramıyor dostlar. Czech senin dediğin yöntem de işe yaramıyor dostum. TGB yi komple silip yeniden kurdum.Dediiğin tüm dosyaları da temizledim. Malesef 2 saat sonra tekrar ban attı. Hem de süreler sıklaşmaya başladı.
Malesef şuan için çözümü yok gibi bana kalırsa. Host dosyasına gelince... Host dosyasının değiştiği falan yok. Ayrıca DNS Cache falan da oluşmuyor.Adamlar bal gibi Emulatörü kandırıp Mobilmiş gibi birdiğini anlıyorlar..

Tam anlamıyla %100 çözüm bulunana kadar emulatör kalmaya karar verdim.
Yine de emekler ve paylaşımlar için teşekkürler.

Üye
6 HİZMET YILI
Selam;
Burda ya da başka sitelerde bahsedilen "10dakkalık bana %100 çözüm" denilen herşeyi yaptım. Malesef işe yaramıyor dostlar. Czech senin dediğin yöntem de işe yaramıyor dostum. TGB yi komple silip yeniden kurdum.Dediiğin tüm dosyaları da temizledim. Malesef 2 saat sonra tekrar ban attı. Hem de süreler sıklaşmaya başladı.
Malesef şuan için çözümü yok gibi bana kalırsa. Host dosyasına gelince... Host dosyasının değiştiği falan yok. Ayrıca DNS Cache falan da oluşmuyor.Adamlar bal gibi Emulatörü kandırıp Mobilmiş gibi birdiğini anlıyorlar..

Aynen, ben her oyundan önce yada sonra hostu yenilerim. DNS temizlerim. Temp temizlerim. IP yenilerim. Ona rağmen ban yedi. Artık yakalanıyor. Bypass a güncelleme gelirse düzelir bence

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Selam;

kisa ban yerken genelde oynadığın harita ve server hangisi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
PUBG 10 dk ban attiktan sonra sistem sizi kara listeye ekliyormus ve bu sekilde kullanmaya devam ettikce banin suresi uzuyormus ve en son 10 yil banlaniyormus. En iyisi guncelleme gelene kadar kullanmamaniz aksi takdirde hesabinizdan olabilirsiniz. ilk basta 10 min banini fixleyebiliyorsunuz suan ben 48 saat yedim ve hicbisekilde ban acilmiyor. Direk hesap banlanmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...