Ilk basta konusmayi öğren ondan sonra gel bana cevap ver. Hadi abisi selametleYa boş yapma çocuk. Herkese olmak zorunda değil insanlara oluyor ki yazıyorlar sende olmuyorsa sus karışma
Admın sureklı bana atıyor 1 gun fln suan banlı acıldgında gırıyorm oyuna gırmeden 1 gun daha ban atıyor sorunu cozebılcek bırısı warmı ?
Arkadaşlar Erangelde de ban yedi. 3 saat ban yedim.
Selam;
Burda ya da başka sitelerde bahsedilen "10dakkalık bana %100 çözüm" denilen herşeyi yaptım. Malesef işe yaramıyor dostlar. Czech senin dediğin yöntem de işe yaramıyor dostum. TGB yi komple silip yeniden kurdum.Dediiğin tüm dosyaları da temizledim. Malesef 2 saat sonra tekrar ban attı. Hem de süreler sıklaşmaya başladı.
Malesef şuan için çözümü yok gibi bana kalırsa. Host dosyasına gelince... Host dosyasının değiştiği falan yok. Ayrıca DNS Cache falan da oluşmuyor.Adamlar bal gibi Emulatörü kandırıp Mobilmiş gibi birdiğini anlıyorlar..
Tam anlamıyla %100 çözüm bulunana kadar emulatör kalmaya karar verdim.
Yine de emekler ve paylaşımlar için teşekkürler.
Bütün görevler bittiğine emin misin? Bende 7 haftada 100 rp oldum. Daha 3-5 tane görevim duruyor oysaki.Konu dişi ama görevler bitti 93level de tıkandık illa uc satın alarak mı 100 olabiliyoruz ?
kisa ban yerken genelde oynadığın harita ve server hangisi?Selam;
Burda ya da başka sitelerde bahsedilen "10dakkalık bana %100 çözüm" denilen herşeyi yaptım. Malesef işe yaramıyor dostlar. Czech senin dediğin yöntem de işe yaramıyor dostum. TGB yi komple silip yeniden kurdum.Dediiğin tüm dosyaları da temizledim. Malesef 2 saat sonra tekrar ban attı. Hem de süreler sıklaşmaya başladı.
Malesef şuan için çözümü yok gibi bana kalırsa. Host dosyasına gelince... Host dosyasının değiştiği falan yok. Ayrıca DNS Cache falan da oluşmuyor.Adamlar bal gibi Emulatörü kandırıp Mobilmiş gibi birdiğini anlıyorlar..
Tam anlamıyla %100 çözüm bulunana kadar emulatör kalmaya karar verdim.
Yine de emekler ve paylaşımlar için teşekkürler.
yeniyim biri yardımcı ola bilirmi sadece araplara sinir olduğum için pubg de insanların yerlerini görmek istiyorumVıdeo izle anlarsın oyun başlarken cıkıcaksın sonra f9 bas tarayıcı felan geliyor.