Uzman Üye
gene mını ban atıyor cmd komutları gırmeme rahmen
bypass sürümü 1.4.5Bypass suanda güncel mi ? Video .13 videosu cünkü
Denilenleri yaptım ip leri yenileme host sıfırlama felan modulüde çalıştırmayı başardım lakin şu an bu sorunu alıyorum Acaba gameloop güncellendiği içinmi bu sorun oluşuyor yoksa pc mi desteklemedi Ekli dosyayı görüntüle 23680
Post automatically merged:
Çalıştırdığım zaman göresellerdeki sıralama oluyor en son beyaz pencere geliyor ve tekrar kapanıyorDostum o sorun değil . Yapılan işlemlerin onaylandığını gösteren yazı . Suan kullanabilirsin demek istiyor . Ceviri'den cevir yardımcı olacaktır .
ben oyunu güncelledim fakat bypassme kullanıyom ban yermiyimBypass ile hileyi bir arada kullanırsan 10 sene ban yersin . Ancak bypass ' ta 10 dk veya saatlik ban devam ediyor .
bypass ile hileyi yani sadece adam gormeyi acsak ban mı yeriz yeni guncellemeden sonra farklı hesapta denerim sorun yok ama nasıl kurulacak bir arkadas video veya yorum yapsa deniycem bende size ne oldugunu yazarımBypass ile hileyi bir arada kullanırsan 10 sene ban yersin . Ancak bypass ' ta 10 dk veya saatlik ban devam ediyor .
kardes nasıl yapıyorsun yardımcı olur musun10 dk ban atıyor maalesef
Gerekli anlatım var konudakardes nasıl yapıyorsun yardımcı olur musun
bypass ile hileyi yani sadece adam gormeyi acsak ban mı yeriz yeni guncellemeden sonra farklı hesapta denerim sorun yok ama nasıl kurulacak bir arkadas video veya yorum yapsa deniycem bende size ne oldugunu yazarım
kardeş nasıl kapatılıyor o? kaldırıyor muyuz?sertifikası olmayan programlar için . bende kapalı .sende kapat
kardeş 10 dk ban olayı devammış yine. cmd komutları hariç tavsiye edebileceğin bir şey var mı