Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
gene mını ban atıyor cmd komutları gırmeme rahmen

Üye
6 HİZMET YILI
Denilenleri yaptım ip leri yenileme host sıfırlama felan modulüde çalıştırmayı başardım lakin şu an bu sorunu alıyorum Acaba gameloop güncellendiği içinmi bu sorun oluşuyor yoksa pc mi desteklemedi Ekli dosyayı görüntüle 23680
Post automatically merged:

Dostum o sorun değil . Yapılan işlemlerin onaylandığını gösteren yazı . Suan kullanabilirsin demek istiyor . Ceviri'den cevir yardımcı olacaktır .

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaslar bu nasıl yapılıyor vıdeo yararlı degil ılk sayfadakı video baktım dırek ındırme lınkıne nasıl gırıyor bunu nasıl kurabiliriz yada yeni guncellemeden sonra kuran oynayan var mı birde dword hilesi ile oynayan var mı beraber ban atıyor mu

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba, Cerberus 1.4.5'i kurdum 10 dakikalık banı fixleme amacıyla Es file manager ile İd Devicede birkaç değişiklik yaptım daha sonrasında MemoryHack'i çalıştırdığım da sürekli siyah ekran alıyorum. Bir çözümü var mıdır? Hack'i kapattığımda siyah ekran gidiyor.

Üye
6 HİZMET YILI
Bypass ile hileyi bir arada kullanırsan 10 sene ban yersin . Ancak bypass ' ta 10 dk veya saatlik ban devam ediyor .

Üye
6 HİZMET YILI
Suan yapanlar ban yediklerini söylüyolar . Bende yaptım 10 dk lık ban vermeye devam ediyor . Yöneticilere danışıp bu ban hakkında bilgi almak gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bypass ile hileyi bir arada kullanırsan 10 sene ban yersin . Ancak bypass ' ta 10 dk veya saatlik ban devam ediyor .
bypass ile hileyi yani sadece adam gormeyi acsak ban mı yeriz yeni guncellemeden sonra farklı hesapta denerim sorun yok ama nasıl kurulacak bir arkadas video veya yorum yapsa deniycem bende size ne oldugunu yazarım

Üye
6 HİZMET YILI
10 dakikalık ban atıyorsa bile yapmanın manası yok boşuna uğraşmış olursunuz . Dword hilesini kullanarak emülatörden devam :)
Post automatically merged:

bypass ile hileyi yani sadece adam gormeyi acsak ban mı yeriz yeni guncellemeden sonra farklı hesapta denerim sorun yok ama nasıl kurulacak bir arkadas video veya yorum yapsa deniycem bende size ne oldugunu yazarım

Kendini yormana gerek yok bence . En azından dword hilesiyle emülatörden zevk almaya bak . Tabi suan vnhack venom gibi hileler'de magic oldugu için oyun kısa sürüyor ama yapacak bişey yok .

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
yan hesapla denedim sadece esp açık oynuyodum direk 10 dk ban attı bi bendemi böyle yapımcısı denendi sıkıntı yok diyodu o kadar

Üye
6 HİZMET YILI
Bypass oldugu için işletim kaynaklı ban atıyor . Hileyle bi alakası oldugunu sanmıyorum . Suan herkez'de böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...