Uzman Üye
10 dk ban olayını çözemezlerse oynanmaz bunla
vallahi dün ld player yükleyip bir oynayım dedim, tgb yi ararsın aga sestebir sıkıntı var bir de yavaş gibiyapımcısı diyorki en stabil LD player ıcın. yanı diğer kullanılan emulatorlerde sıkıntı olacagını soylemıs. en stabıl ld player calısıyor ındırıp deneyıp sıze yazacagım. buyuk ıhtımalle bır ucretlı ortaklık soz konusu ld player ve carberusla. bu banların sebebı o bence ınsanları tgb den ld playera yonlendırmek bı nevı
kesınlıkle haklısın reıs sesı acayıp kötu sankı oyununu kasıla kasıla oynatıyor hıssı verıor. daha evvel bende yukleyıp 10 dk sonra sılmıstım ama benım ılk tgb deneyımımde de bayagı kotuydu performans arastırarak 55-60 fpsyı ve rahat kullanımı buldum. belkı bununda bır cozumu vardır beraber araştırıp bılgılendırelım bırbırmızıvallahi dün ld player yükleyip bir oynayım dedim, tgb yi ararsın aga sestebir sıkıntı var bir de yavaş gibikaldırdım tekrar
![]()
tgb de performans artışını nasıl sağladın ki? oyun optimizasyonu yüzünden bazen efsane kasıyor... yardımcı uygulama falan mı? bu arada sırf bypass için inan indirmem bir daha ld yikesınlıkle haklısın reıs sesı acayıp kötu sankı oyununu kasıla kasıla oynatıyor hıssı verıor. daha evvel bende yukleyıp 10 dk sonra sılmıstım ama benım ılk tgb deneyımımde de bayagı kotuydu performans arastırarak 55-60 fpsyı ve rahat kullanımı buldum. belkı bununda bır cozumu vardır beraber araştırıp bılgılendırelım bırbırmızı![]()
oyun ıcı grafık ayarları. kare hızı aşırı onun uzerındekı akıcı duzgunlestırme kapalı. tgb ayarları ıse sıstemıne gore. benımkılerın resmını bırakıyorumtgb de performans artışını nasıl sağladın ki? oyun optimizasyonu yüzünden bazen efsane kasıyor... yardımcı uygulama falan mı? bu arada sırf bypass için inan indirmem bir daha ld yi![]()

geçmiş olsun kardeşimSonunda çalıştırmayı başardım oyunu bir el yan hesapla attım sorun olmadı normal hesapla yaklaşık 1 saat lobide durdu daha sonra oyuna girdim sonlara doğru 7 saatlik ban attılar![]()
extra olarak radeonun ayarlarıda varoyun ıcı grafık ayarları. kare hızı aşırı onun uzerındekı akıcı duzgunlestırme kapalı. tgb ayarları ıse sıstemıne gore. benımkılerın resmını bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 23689

benimkilerle aynı ayarlaroyun ıcı grafık ayarları. kare hızı aşırı onun uzerındekı akıcı duzgunlestırme kapalı. tgb ayarları ıse sıstemıne gore. benımkılerın resmını bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 23689
malesef yokkardeş 10 dk ban olayı devammış yine. cmd komutları hariç tavsiye edebileceğin bir şey var mı
Delete Prefetch files on: Windows/Prefetch (All files)
Press windows key + R and type: %TEMP% (Delete all files)
Delete Windows/temp (All files)
Right click on windows start icon menu and open the command prompt (cmd.exe) as admin and type this commands one by one.
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns