Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yapımcısı diyorki en stabil LD player ıcın. yanı diğer kullanılan emulatorlerde sıkıntı olacagını soylemıs. en stabıl ld player calısıyor ındırıp deneyıp sıze yazacagım. buyuk ıhtımalle bır ucretlı ortaklık soz konusu ld player ve carberusla. bu banların sebebı o bence ınsanları tgb den ld playera yonlendırmek bı nevı

Üye
6 HİZMET YILI
Deniyorum . En kısa zaman'da bilgileri aktarıcam . İnşallah bir ban ile karsı karsıya kalmam

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
yapımcısı diyorki en stabil LD player ıcın. yanı diğer kullanılan emulatorlerde sıkıntı olacagını soylemıs. en stabıl ld player calısıyor ındırıp deneyıp sıze yazacagım. buyuk ıhtımalle bır ucretlı ortaklık soz konusu ld player ve carberusla. bu banların sebebı o bence ınsanları tgb den ld playera yonlendırmek bı nevı
vallahi dün ld player yükleyip bir oynayım dedim, tgb yi ararsın aga sestebir sıkıntı var bir de yavaş gibi :) kaldırdım tekrar :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ben denemedim bypassme kullanıyodum hicbir sıkıntı cıkarmadı bana su ana kadar deneyen birisi varsa bunu bizede bi aktarabilirmi deneyimini güncellemeden sonra sıkıntı cıkarır 1.4.5 çünkü

Üye
6 HİZMET YILI
Pubg mobile kendini tgb için ayarladığı için evet diğer emülatörler de kasma donma ve droplar mevcut olabiliyor . Ama bypass olacak olursa mecbur kullanmak gerekiyor ki bildiğim kadarıyla hileler suanlık ld playerde kullanılmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
vallahi dün ld player yükleyip bir oynayım dedim, tgb yi ararsın aga sestebir sıkıntı var bir de yavaş gibi :) kaldırdım tekrar :)
kesınlıkle haklısın reıs sesı acayıp kötu sankı oyununu kasıla kasıla oynatıyor hıssı verıor. daha evvel bende yukleyıp 10 dk sonra sılmıstım ama benım ılk tgb deneyımımde de bayagı kotuydu performans arastırarak 55-60 fpsyı ve rahat kullanımı buldum. belkı bununda bır cozumu vardır beraber araştırıp bılgılendırelım bırbırmızı :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
kesınlıkle haklısın reıs sesı acayıp kötu sankı oyununu kasıla kasıla oynatıyor hıssı verıor. daha evvel bende yukleyıp 10 dk sonra sılmıstım ama benım ılk tgb deneyımımde de bayagı kotuydu performans arastırarak 55-60 fpsyı ve rahat kullanımı buldum. belkı bununda bır cozumu vardır beraber araştırıp bılgılendırelım bırbırmızı :)
tgb de performans artışını nasıl sağladın ki? oyun optimizasyonu yüzünden bazen efsane kasıyor... yardımcı uygulama falan mı? bu arada sırf bypass için inan indirmem bir daha ld yi :)

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
unfortunately PUBG MOBILE has stopped yazıyor bende ne yapmam lazım

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sonunda çalıştırmayı başardım oyunu bir el yan hesapla attım sorun olmadı normal hesapla yaklaşık 1 saat lobide durdu daha sonra oyuna girdim sonlara doğru 7 saatlik ban attılar :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
tgb de performans artışını nasıl sağladın ki? oyun optimizasyonu yüzünden bazen efsane kasıyor... yardımcı uygulama falan mı? bu arada sırf bypass için inan indirmem bir daha ld yi :)
oyun ıcı grafık ayarları. kare hızı aşırı onun uzerındekı akıcı duzgunlestırme kapalı. tgb ayarları ıse sıstemıne gore. benımkılerın resmını bırakıyorum
Adsız.jpg

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
oyun ıcı grafık ayarları. kare hızı aşırı onun uzerındekı akıcı duzgunlestırme kapalı. tgb ayarları ıse sıstemıne gore. benımkılerın resmını bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 23689
benimkilerle aynı ayarlar :) dediğim gibi kalan kasıntılar oyundan sanırım :) ya eyvallah çekip devam edicez ya da lite'a geçicez, yada parasını bayılıp steam pc versinyon :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yapımcısının attığı mesajı ıletıyorum. tgb ıcın kurulum yapıp kendı carlarınızla suan ıcın oyuna gırmeyın bence. kalıcı ban rıskıde olabılır.

ALINTI ciceron;

Cerberus henüz TGB ile tam olarak uyumlu değil, o yüzden onu yüklemeye bile çalışmayın
wink.gif

, 2.6.1 gibi daha eski bir versiyona ihtiyacınız olacaktı.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
ban yiyenler şunu bi denesin

Kod:
Delete Prefetch files on: Windows/Prefetch (All files)
Press windows key + R and type: %TEMP% (Delete all files)
Delete Windows/temp (All files)
Right click on windows start icon menu and open the command prompt (cmd.exe) as admin and type this commands one by one.

netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...