sen tgbde suan kullanıyormsun kardeşim. eğer kullanıyorsan ızlenımlerın nedirBu konuyu uygulayın
kardeş sen hangi bypas ı kullanıyorsun, ayrıca Tmac v6 yı oyun boyunca açık tutup sonra çıkınca orjinal mac adresine dönüyoruz değil mi?alıntı degil çalıntı .Ayrıca forum burası herkes tecrübelerini paylaşıyor millet faydalansın diye. o yüzden alıntı veya çalıntı veya kopyala yapıştır.. mllet faydalanıyor mu ona bakarım ben
kardeş sen hangi bypas ı kullanıyorsun, ayrıca Tmac v6 yı oyun boyunca açık tutup sonra çıkınca orjinal mac adresine dönüyoruz değil mi?
oynama şeklin nedir? aim bot vs açıyor musun?düne kadar cerberus 1.4.4 bugün 1.4.5 e geçtim .. istersen orjinal mac adresine dönme açıkta kalsın sorun olmaz
Açıyorum tabioynama şeklin nedir? aim bot vs açıyor musun?
hertürlü hacı kurtulusun yok ben yan carla denedim ana hesapla girsek yandıkdmekkiTüm yöntemleri denedim es le temizliğinden mac değişimine kadar her yolu kullandım sonunda yine ban
![]()
bu bypasımı kullanıyon biladerdwort+bypass ıle ılk macımda sorun yasamadım. herhangı bır kasma problemıde soz konusu degıl. 5 6 mac daha atıp sıze bılgı verıcem suanlık hersey stabıl